Simpsonlar yine gelecekten olayları bildi! 2024 yılındaki adaylığı da yıllar öncesinde konu alarak bize şimdilerde dejavu yaşattılar…

TAKİP ET

Dünyanın en uzun soluklu animasyon dizilerinden olan Simpsonlar, ilk yayın hayatına 1989 yılında başlamıştı. Animasyon dizisi Simpsonlar, yakın dönemde yaşanan olaylara senaryolarında yer vermesi ile biliniyor. Dizide yer alan senaryolardan biri daha gerçek oluyor!

Simpsonlar’ın 2015 yılında yayınladığı bir bölümde yakın gelecekten bir olay daha gerçek oluyor! Simpsonlar 2024 yılında Donald Trump’un başkan adaylığını da bildi!

Birçok olayı yıllar öncesinden tahmin etmişti

En uzun soluklu animasyon dizisi olarak bilinen dünyaca ünlü The Simpsons, geçtiğimiz yıllarda; Beyrut’ta yaşanan patlama, koronavirüs salgını gibi tüm dünyanın gündemini sarsan olayların benzerlerine çektiği sahnelerde yer vermesi gündemleri oldukça etkilemişti.

ABD seçimlerinin ardından yemin töreni ya da İngiltere’de yaşanan akaryakıt krizini de konu almıştı. Şimdilerde ise 2015 yılında yayınlanan bir bölümünde ABD eski başkanının 2024 yılında başkanlık için yeniden seçimlere aday olacağını da bildi!

Tromp 2024 tabelası!

Dizinin senaristlerinden Al Jean sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda dizinin baş kahramanlarından olan Homer Simpson uçarken görülüyor ve arkasında bir tabelada Trump 2024 yazdığı görülüyor. Al Jean yaptığı paylaşımın altına “2015’te tahmin edildiği gibi” notunu düştü ve sosyal medyanın gündemi olmayı başardı.