Sinan Sardoğan gözaltına alındı! Arife Gökçe'nin yerini söyledi mi?

TAKİP ET

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Türkiye'nin gündemine oturan Sinan sardoğan dünkü canlı yayın sonrası gözaltına alındı. Peki, Sinan Sardoğan tutuklandı mı? Arife Gökçe'nin yerimi söyledi mi?

Reklam
Reklam

ATV’de izlenme rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son 2 haftadır Tokat'tan kaybolan Arife Gökçe aranıyor. 65 yaşındaki 5 çocuk annesi talihsiz kadının kaybından kendisine cinsel içerikli mesajlar gönderen Sinan sardoğan sorumlu tutuluyor. Günlerdir Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ekran başında izleyenleri de çılgına çeviren Sinan Sardoğan Dün canlı yayın sonrası gözaltına alındı. Peki, Sinan sardoğan tutuklandı mı?

Canlı yayının ardından gözaltına alındı

Gelen son bilgilere göre Müge Anlı'da aranan Arife Gökçe’yi cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ortaya çıkan Sinan sardoğan canlı yayın sonrası gözaltına alındı. Emniyet güçleri stüdyo araya gelerek Sinan'ı gözaltına alırken muhabirleri sen yine Arife Gökçe'yi sordu. Ancak Sinan sardoğan canlı yayında olduğu gibi gözaltına alındıktan sonra da bilmiyorum cevabını verdi. Müge Anlı stüdyosundan alındıktan sonra emniyete götürülen Sinan'ın işlemleri devam ediyor.

Arife Gökçe bulundu mu?

Şimdi Türkiye heyecanla Sinan'ın sorgusundan çıkacak sonucu bekliyor. Yaklaşık 22 günden bu yana Kayıp olan talihsiz kadının bulunması için Sinan'ın vereceği ifade son derece önemli. Pazartesi günü Müge Anlı'nın son durumu açıklaması bekleniyor.