Sinan Sardoğan'ın cezaevinde öldüğü iddia edilmişti! Müge Anlı o iddiaya yanıt verdi

TAKİP ET

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Sinan Sardoğan'ın cezaevinde öldüğüne dair iddialara canlı yayında yanıt verdi. Günlerdir sosyal medyada Sinan Sardoğan'ın cezeevinde öldüğüne dair iddialar konuşuluyordu. Anlı, bu iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canlı yayınına çıkan ve kayıp Arife Gökçe olayında baş şüpheli olarak gösterilen Sinan sardoğan, çocuğa cinsel istismar suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Cezaevinde tutukluluğu devam eden Sardoğan’ın öldüğüne dair iddialar gündeme gelmişti. Müge Anlı, bugünkü programında yaptığı açıklamada bu iddialara da yanıt verdi. Anlı, Sinan Sardoğan’ın öldüğüne dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

ARİFE GÖKÇE OLAYININ BAŞ ŞÜPHELİSİYDİ

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canlı yayınına çıkan ve kayıp Arife Gökçe olayının baş şüphelisi olarak gösterilen Sinan Sardoğan, hem açıklamaları hem de tavırlarıyla herkesi çileden çıkarmıştı. 2018 yılında İstanbul’da yabancı uyruklu bir çocuğu kandırarak istismar ettiği ortaya çıkan Sinan Sardoğan, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sosyal medyada günlerdir Sinan Sardoğan’ın cezaevinde öldüğüne dair iddialar dolaşmaya başladı. Müge Anlı, ortaya atılan bu iddialarla ilgili konuştu.

MÜGE ANLI’DAN İDDİALARA YANT

Müge Anlı, bugünkü programının canlı yayınında Sinan Sardoğan’ın öldüğüne dair iddialar hakkında konuştu. Bu iddiaların asılsız olduğunu söyleyen Anlı, ‘Arife Gökçe’nin kaybının 84. günü. Maalesef hanımefendi ile ilgili bir gelişme yaşanmadı. Sinan hakkında sosyal medya haberlerini güvendiğiniz sitelerden takip edin lütfen. Sinan hala cezaevinde. Hep soruyorsunuz bana. Buradan söylemiş olayım. Sinan sardoğan yaşıyor.’ dedi.