Şinasi Yüzbaşıoğlu ile bugün evlenen Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı

TAKİP ET

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı bugün Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleniyor. Geçtiğimiz hafta canlı yayında Evlilik kararı aldığını açıklayan Müge Anlı sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşoğlu'nun nikahının detayları merak edilirken özellikle Müge Anlı'nın giyeceği gelinlik herkes tarafından araştırılıyor. Bugün sade bir nikah töreni ile evlenen Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı gelinliğinin fiyatı ortaya çıktı. Müge Anlı'nın gelinliği fiyatı ile adeta Dudak uçuklattı.

Reklam
Reklam

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkan araştırmacı gazeteci Müge Anlı yorucu bir sezonu dün bitirdi. Yaklaşık 2 ay ekranlardan uzak olacak olan Müge Anlı bu süreçte balayı yapacak. Çünkü Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu bugün evleniyor. Ünlü sunucu Müge Anlı Geçtiğimiz günlerde programının canlı Yayınında Müjdeli haberi sevenleriyle paylaşmıştı. Müge Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenmeye karar verdiklerini duyurmuştu. Sade bir nikah töreni ile evlenmeye hazırlanan Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun nikahından Detaylar ve kareler merak ediliyor. Ancak en çok Müge Anlı’nın gelinliği araştırılıyor.

Müge Anlı ve Şinasi YüzBaşıoğlu bugün evleniyor

Kendisi gibi gazeteci olan Burhan Akdağ ile 2 defa evlenip boşanan Müge Anlı uzun süreden beri aşka kapılarını kapanmıştı. Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canlı yayınında sürpriz bir şekilde evlilik açıklaması yapan Müge Anlı herkesi şaşkına çevirmişti. Canlı yayında düğün haberini veren ünlü sunucu evleneceği kişinin ismini de açıkladı. Müge Anlı Bugün İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine giriyor. Müge Anlı'ya Şinasi Yüzbaşıoğlu’ndan gelen mutlu haber Müge Anlı'nın hayranlarını da oldukça memnun etti.

Müge Anlı'nın gelinliğinin fiyatı

25 Haziran Cumartesi günü sade bir nikah töreni ile Evlenecek olan Müge Anlı'nın gelinliği hayranları tarafından merak ediliyor. Nikahın detayları ile ilgili bilgi vermeyen Müge Anlı fotoğraf paylaşıp paylaşmayacağı konusunda da herhangi bir açıklama yapmadı. Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu Geçtiğimiz günlerde sadece arkadaşlarına açık olan ortak bir Instagram hesabı da açmıştı. Müge Anlı'nın fotoğrafları bu hesaptan paylaşacağı tahmin ediliyor. Diğer yandan Müge Anlı'nın gelinliği de hayranları tarafından merakla bekleniyor. Ünlü sunucunun gelinliği sır gibi saklanırken özellik ve fiyatı ile ilgili gündeme gelen iddialar herkesi şaşırttı. İddiaya göre Müge Anlı'nın herkesten sakladığı gelinliğinin fiyatı 100 bin lira. Sosyal medya kullanıcıları Müge Anlı'nın gelinliği çok pahalı yorumları yaparken iddiaların gerçek olup olmadığı konusunda ise kesin bir bilgi bulunmuyor.