Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin bebeklerinin ismi ne oldu? Anlamı ne?

TAKİP ET

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşıyor. Oyuncu çiftin ikinci bebekleri bugün dünyaya geldi. İlk bebeklerine Lalin ismini veren çiftin ikinci bebeklerin herhalde isim de merak konusu olmuştu. Gözde çift bebeklerine bakın hangi ismi verdi…

Reklam
Reklam

Sinem Kobal, kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile 6 yıl önce nikah masasına oturmuştu. Çiftin kızları Lalin 2020 yılında dünyaya gelmiş ve aileleri büyümüştü. Annelik sevincini yaşayan Sinem Kobal hemen ardından ikinci kez hamile kaldı. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin ikinci bebekleri ise bugün dünyaya geldi. Çiftin hayranları da magazin basını da bebeğim isminin ne olduğunu merakla bekliyordu. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin bebeklerinin ismi açıklandı.

Bebeğin ismi Leyla oldu

2020 yılında dünyaya gelen ilk bebeklerine lalin ismini veren Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin ikinci bebeklerinin ismi açıklandı. İkinci kez anne baba olma heyecanını yaşayan çift kızlarına Leyla ismini verdi.

Sağlık durumları iyi

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin bebekleri Leyla bu sabah saatlerinde dünyaya geldi. Anne-baba olma Heyecanını bir kez daha yaşayan oyuncu çift henüz hastaneden taburcu olmadı. Alınan bilgiye göre Sinem Kobal'ın da minik Leyla'nın da sağlık durumu son derece iyi. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti daha önce ilk bebeklerini kucaklarına aldıklarında yaptıkları açıklamada "Bu dünyadaki en güzel şeylerden birisi... Allah herkese nasip etsin inşallah." demişti.