Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı ile olan aşkını ilan etti

TAKİP ET

Kıvanç Kılınç ile 4 yıllık ilişkisini bitirmesinin ardından, gönlünü rol arkadaşı Halit Özgür Sarı'ya kaptıran Sinem Ünsal, ilişkilerini ilan etti. Okuma provasından çıkarken, basın mensuplarına yakalanan güzel ünlü oyuncu Sinem Ünsal, yeni ilişkisi hakkında her şey güzel olacak ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Mucize Doktor dizisi ile birçok izleyiciyi kendisine hayran bırakan 29 yaşındaki güzel oyuncu, geçtiğimiz ayda Gibi dizisindeki başrol oyuncusu Kıvanç Kılınç ile 4 yıllık ilişkisine son verdi. Gönlünü Gizli Saklı dizisindeki partnerine kaptıran güzel ve başarılı oyuncu Sinem Ünsal, ilişkisini basın mensupları aracılığı ile herkese ilan etti.

BAŞBAŞA TATİL SONA ERDİ

FOX TV'de yayınlanan Gizli Saklı dizisi, reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyince final yapmıştı. Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen dizinin başrol oyuncuları Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın dizinin final çekimlerini bitirmesi ardından Belgrad'a giderek baş başa tatil yaptıkları ortaya çıktı.

Yeni rol alacağı filmin okuma provası çıkışında görüntülenen güzel oyuncu Sinem Ünsal, ayaküstü muhabirlerle sohbet etti. Halit Özgür Sarı hakkında sorulara yanıt veren güzel oyuncu, ilişkisini doğrulayarak tatile birlikte gittiklerini ve her şeyin çok güzel gittiğini açıkladı. Oyuncu düğünle ilgili sorulan sorulara ise sadece gülerek yanıt verdi.

YENİ PROJE HAZIRLIĞINDA

Sonrasında Kubilay Aka ile başrolü paylaşacakları yeni filmi hakkında da konuşan Ünsal, çok eğlenceli bir film olacağını ve karakterinin evlenmek ve huzurlu olmak istediğini ama alışılagelmişin dışında bir ailesi olduğundan bahsederek hem eşinin ailesini hem de kendi ailesini idare etmek zorunda olduğu bir karakterinin olduğundan bahsetti.