Single All the Way film konusu nedir? Single All the Way yorumları

TAKİP ET

Netflix kendini geliştirmek için yeni içerikler yayınlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Netflix'te yayınlanan Single All the Way filmi merak ediliyor. Peki Single All the Way filmi neyi anlatıyor? Single All the Way filmi oyuncuları, konusu, senaristi, yönetmeni, IMDb puanı, fragmanı, eleştirileri, yorumları ve özeti ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Reklam
Reklam

Single All the Way filmi noel konulu bir film olarak ekranlara geliyor. İçerik olarak alışık olduğumuz bu filmi farklı bir bakış açısıyla değerlendirmek pek mümkün olmayacaktır. Single All the Way, yılbaşında tatlı bir telaşla başlayan ve ilerleyen dakikalarda aşk temasının ön plana çıktığı bir filmdir. Film aynı zamanda yılbaşının ve LGBTQ kavramının da önemini ortaya koyuyor.

Noel konseptli bu film, henüz birbirini tam olarak tanımayan iki dostu merkezine alıyor. Peter ailesinin her sene düzenlediği noel yemeğine yalnız katıldığı için ailesinin sitemleri ile uğraşmak zorunda kalmaktadır. Bu yüzden bu yıl farklı olarak en yakın arkadaşı Nick'i yanında götürür. Onu yeni erkek arkadaşı olarak tanıştırır. Aile üyeleri Nick ile yakın temas kurunca Peter'in planı kusursuz görünmektedir.

Singe All the Way film yorumu

Michael Mayer'in yönetmenliğini üstlendiğini bu filmde Peter'in planı anlaşılınca işler değişir. Annesi, ikilinin dost olduğunu fark edince oğlu için bir randevu ayarlar. Peter buna çok sevinse de Nick, üzüntü içinde derin düşüncelere gömülür. Bu noktada Nick'in Peter ile ciddi bir ilişki düşündüğü anlaşılır.

Single All the Way'in, bugüne kadar izlediğimiz klişe noel filmleri ile karşılaştırıldığında daha başarılı olduğu söylenebilir. Filmin sorunsuz işleyen bir olay örgüsü ve rahatsız edici konulara yönelmesi izleyicilerden artı puan almaktadır. Fazla abartılmayacak nitelikte olan bu film hayatı daha toz pembe bir perdeden yansıtır. IMDb punı ise: 5,5.

Filmin oyuncu kadrosu

Filmin başrolünde yer alan Peter karakterine Michael Urie hayat verirken Nick'i Philemon Chambers canlandırıyor. Filmde yer alan diğer isimler ise şöyle: Jennifer Robertson, Jennifer Coolidge, Luke Macfarlane,  Kathy Najimy, Barry Bostwick, Dan Finnerty, Madison Brydges.

Single All the Way film konusu Single All the Way Single All the Way yorumları Single All the Way yönetmeni Single All the Way netflix