Single Drunk Female dizisinin konusu nedir?

TAKİP ET

Bu haberimizin içeriğinde siz değerli takipçilerimiz ile Single Drunk Female adlı dizinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? IMDB puanı kaç? Dizinin yayın tarihi ne zaman? şeklindeki soruların cevaplarını ve dizi yorumlamasını aktaracağız. Şimdiden keyifli okumalar dileriz..

Reklam
Reklam

'' Ayılmaya çalışırken kendini alkol masasında hayal eden yalnız bir kadın. ''
Yaratıcılığı Simone Finch 'e ait olan '' Single Drunk Female '' adlı dizi, Hulu 'da yayın hayatına adım attığı günden itibaren arkasında çok güçlü sloganlar bırakmaya başladı. Özellikle de son zamanlarını pandemi hayatının kötü çıktıları ile uğraşmak zorunda kalan insanoğlunu peşine takan bu dizi, gencecik bir kadını alkol ile test ettiği sıralarda hem baskı, hem stres hem de gelecek kaygısı gibi birçok dönemecin ortasında bırakmaktadır. Pandemi döneminin yaratmış olduğu buhranlı havayı somut olarak ele almasa bile akış boyunca ismini çok kere tekrarlayacak olduğumuz Samantha Fink ( Sofia Black - D 'Elia ) karakteri ile birlikte yorgunluk hissini de ortaya çıkararak '' gelecek gerçekten de parlak mı? '' önergesini ekrana taşımaktadır. Dizinin diğer detayları ise şu şekildedir;
Samantha Fink ( Sofia Black - D 'Elia ), elindeki su dolu votka şişesi ile beraber çalıştığ eğlence sitesine giriş yaptığı zaman kovulacağını tahmin etmiyordu. Çevresindeki insanlara '' neden toplantıya bu kadar geç kaldınız? '' sorusunu sormuş olsa dahi aslında asıl geç kalan kendisiydi. Ayrıca bu yorumu hiçbir şekilde kabul etmiyor ve patronuna da ivmeli bir çıkışta bulunuyor. Patronu işten kovduktan sonra yapmış olduğu hatayı anlayıp alkol şişesi ile beraber iş yerinden ayrılacağı düşünülüyordu ancak, Samantha patronunun kafasına telefonuile vurup kendisini yalnzca işinden kovdurmak ile kalmadı aynı zamanda ABD 'de çok sık görülmekte olan denetimli serbestlik modeli ile beraber hem rehabilitasyon alması için hem de pek çok sokak ile caddeyi temizlemek ile görevlendirildi.

Single Drunk Female dizisinin konusu nedir?
Hem dramayı hem de komediyi aynı anda yaşayan nadir karakterlerden bir tanesi olan Samantha, aradan geçen 30 günlük yenilenme dönemini sonunda özgürlüğüne, işine veya hayatına yeniden başlayabileceğini düşünüyor olsa da geleceğin kıvrımlı sokakları ile henüz yeni tanışmaya başlamaktadır. Çünkü, şartlı tahliye memuru Gail Williams 'a göre 90 gün boyunca bir nevi '' alkolden uzak '' konseptli toplantılara gitmesi gerekiyor. Bu süre içinde de pek çok bakkal veya benzer olan işletmelerde çalışmak zorunda kalacaktır. 
Sarhoşluğa karşı mücadele için yürürlüğe giren dizi ile filmler arasında yer alan Single Drunk Female, Samantha 'nın hem alkolden uzaklaşma çabasını ele alırken hem de - en ilgi çekici kısmı olan - genç kızın ne sebepten dolayı alkol ile bir bağ kurma gayesi taşıdığını ekranlara getirmektedir. Genç kızın sorunlu bir şekilde işinden kovulma dönemi ile başlayarak çeşitli yenilenme programları ile devam etmekte olan sekanslarına odaklanarak hem dram, hem komedi hem de romantizmin içine bizleri sürüklemektedir. İki bölümü yayınlanan dizinin, gençlik ile yetişkinlik arasında sıkışıp kalan kişilere atıfta bulunup birçok hayati duyguları, kimi zaman naif kimi zaman ise darbeli tonlar ile birlikte işlemektedir. Biz yayı hayatına yeni başlayan bu diziye 10 üzerinden 6,5 puan veriyoruz. 

Single Drunk Female dizisinin IMDB puanı kaç?
yayınlanmaya başladığı andan itibaren dizi izleyenlerden 6,2 puan aldı ve IMDB puan sıralamasında çok da fena sayılmayan bir rakama ulaştı. 

Single Drunk Female dizisinin oyuncuları kimler?
* Sofia Black - D 'Elia dizide Samantha Fink karakterini canlandırmaktadır.
* Madeline Wise dizide Stephanie karakterini canlandırmaktadır.
* Madison Shepard dizide Gail karakterini canlandırmaktadır.
* Jojo Brown dizide Mindy karakterini canlandırmaktadır. 
* Aisha Duran dizide Tina karakterini canlandırmaktadır.
* Wade Frazier dizide Sidney karakterini canlandırmaktadır.
* Rebecca Henderson dizide Olivia karakterini canlandırmaktadır.
* Lily Mae Harington dizide Felicia karakterini canlandırmaktadır.
Single Drunk Female dizisinin konusu nedir? adlı yazımızın sonuna geldik. Biz diziyi genel hatları ile beğendik ve son yorumu da sizlere bıraktık. Şimdiden size keyifli seyirler dileriz. Bu tip içerikler ve güncel yazılarımızda haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın. Hoşçakalın..

single drunk female dizi konusu nedir? single drunk female oyuncuları kim? single drunk female dizisi ımdb puanı kaç? single drunk female