Sınıf öğretmenliği taban puanları 2022! Sınıf Öğretmenliği bölümü üniversite taban puanları

TAKİP ET

2022 YKS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından taban puanlarıyla ilgili araştırmalar da başladı. En çok araştırılan bölümler arasında Sınıf Öğretmenliği yer alıyor. Sınıf Öğretmenliği, eşit ağırlık puan türüyle tercih edilebiliyor. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Sınıf Öğretmenliği bölümünün taban puanları merak edilmeye başlandı. 

Reklam
Reklam

2022 YKS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından taban puanlarıyla ilgili araştırmalar da başladı. En çok araştırılan bölümler arasında Sınıf Öğretmenliği yer alıyor. Sınıf Öğretmenliği, eşit ağırlık puan türüyle tercih edilebiliyor. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Sınıf Öğretmenliği bölümünün taban puanları merak edilmeye başlandı.  Sınıf Öğretmenliği bölümü taban puanları ve kontenjanları günün n çok araştırılan konusu oldu. Sınav sonucunu öğrenen üniversite adayları bölüm araştırmasına başlarken taban puanları ve kontenjanlar hakkında da araştırmalarını sürdürüyor. Sınav sonucunu öğrenen ve sınıf öğretmeni olmak isteyen üniversite adayları konuyla ilgili araştırmalarına devam ediyor. İşte 2022 Sınıf Öğretmenliği bölümü taban puanları ve kontenjanları ile ilgili tüm detaylar…

2022 Sınıf Öğretmenliği Taban Puanları

2022 Sınıf Öğretmenliği taban puanları henüz açıklanmadı. Taban puanlarıyla ilgili güncelleme için ÖSYM’den gelecek bilgiler bekleniyor. Ancak ÖSYM üzerinden 2021 yılına ait Sınıf Öğretmenliği taban puanları ve kontenjanlarına ulaşabilirsiniz.

YKS Tercih Kılavuzu Yayımlandı Mı 2022?

2022 YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu henüz yayımlanmadı. 2022 YKS tercih kılavuzunun bu hafta içi yayımlanacağı bilgisi paylaşıldı. 

2022 YKS Tercihleri Ne Zaman Başlayacak?

2022 YKS tercih işlemleri 27 Temmuz tarihinde başlayacak. Üniversite adayları 27 Temmuz-5 Ağustos 2022 tarihleri arasında tercih işlemlerini yapabilecek. Tercihler, http://osym.gov.tr adresinden yapılacak. 2022 yılında YKS sınav sonuçlarına göre yapılacak olan merkezi yerleştirmede 2022 yılı yerleştirme puanları ile 2022 yılı için hesaplanmış ek puanlar kullanılacak.