Sınırın Yasaları filminin konusu nedir?

TAKİP ET

İspanyol yapımı olan Sınırın Yasaları isimli film 2021 yılında Netflix'te yayınlanmaya başladı. Gizem türünde olan film, 2 saat 9 dakika uzunluğundadır. Vatandaşlar filmin konusunu araştırmaktadır. Sınırın Yasaları filminin konusu nedir? Bu haberimizde Sınırın Yasaları filminin konusunu sizler için derledik. İşte Sınırın Yasaları isimli filmin konusu...

Reklam
Reklam

Kısa bir araştırma, yönetmen Daniel Monzón'un amacının, projelerinin her birinde farklı grupları çekmek olduğunu gösterdi. Konseptin farklı versiyonlarıyla tekrar tekrar uğraşmak yerine, korkudan gerilime, romantizmden komediye kadar pop kültürüne dair birçok unsuru sergilediği, gündemi seslendirme sanatçılarının belirlediği ortaya çıktı. Bu, başta İspanyol filmleri olmak üzere birçok Avrupa kökenli yönetmen ve adaya etkileyici bir bilgi öğesi aktarıyor. Her zaman belirlediğiniz ve arzuladığınız kült olasılıkların peşinden gitmeniz gerektiğini vurguluyor... Ancak değişimlere ve anlara ayak uydurmanın en kritik virajlardan biri olduğunu vurguluyor. 22 Kasım tarihinde Netflix’te yayınlanan film, aslında yönetmenin beyaz perdeye çeşitlilik getirmesi için en temel sahnelerden biri gibi görünüyor.Sınırın Yasaları filminin konusu nedir?

Sınırın Yasaları filmi
Bu hikaye 1978 yılında İspanya'nın Girona kentinde geçmektedir. Daha şimdiden ön plana çıkan Nacho'nun adını takip etse de o dönem İspanya'yı anımsatmıyor. Yıllarca süren diktatörlük tarifelerinden sonra, insanlar mutlu bir gelecek için umut dolu bir hayat bulmaya çalışıyor ve kişisel olarak kafalarındaki kara bulutları dağıtmayı umuyorlar. Öte yandan, dışlanan, dövülen ya da dövülen yabancımız Nacho, amacı herkesten uzak durmak olsa da hayata tutunabileceği bir dal bulmuştur. Nacho, geçmişteki kötü şeylerin üstesinden geldi ve Tere’nin liderliğinde yaratılan yeni bir geleceğe geldi. Ama hayatı oyun dünyasından uyuşturucu dünyasına dönüşmeye başlayınca... bazı önemli gerçekleri sorgulamaya ve onları anlamaya başladı.
Filmin IMDb puanı 7,4’tür.filmin oyuncu kadrosunda şu isimler yer almaktadır;
Marcos Ruiz – Nacho
Begoña Vargas – Tere
Chechu Salgado – Zarco
Xavier Martín – Gordo
Carlos Oviedo – Guille
Jorge Aparicio – Chino
Daniel Ibáñez – Piernas
Cintia García – Lina

Sınırın Yasaları Sınırın Yasaları filminin konusu Sınırın Yasaları Netflix