Şırnak'ta 1 kişi eşini ve 3 kızını öldürdükten sonra polise teslim oldu

TAKİP ET

Şırnak'ta yaşanan kan donduran olay Türkiye'nin gündemine oturdu. Gece saatlerinde Şırnak'ın İdil ilçesinde yaşayan Hasan Karaaslan, eşini ve 3 kızını uykularımda pompalı tüfekle vurarak öldürdü. 4 kişiyi başından vurarak öldüren 40 yaşındaki Karaaslan, olayın ardından silahı ile birlikte polise teslim oldu.

Reklam
Reklam

Şırnak'ta Gece saatlerinde meydana gelen olay kan dondurdu. İdil ilçesine bağlı Yenimahalle Botaş Caddesi'nde yaşanan olayda 40 yaşındaki Hasan Karaaslan, uyudukları sırada eşi ve 3 çocuğunu pompalı tüfekle başlarından vurularak öldürüldü. Babaları tarafından vurulan Derya, melek ve Şerife kardeşlerle birlikte Anneleri Leyla hayatını kaybetti.

SİLAHI İLE BİRLİKTE POLİSE TESLİM OLDU

Alınan bilgiye göre Şırnak'ın İdil ilçesinde Gece saatlerinde meydana gelen olayda Hasan Karaaslan evde uyudukları sırada eşi Leyla ile Kızları 17 yaşındaki Derya, 13 yaşındaki Şerife ve 16 yaşındaki Melek’i pompalı tüfekle başlarından vurarak öldürdü. Eşini ve 3 kızını öldüren baba olayın ardından silahla birlikte polise giderek teslim oldu. 40 yaşındaki Hasan Karaaslan polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken eve sevk edilen sağlık ve polis ekipleri 4 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan incelemede anne ve 3 kızının başlarından vurulduğu belirlendi. Savcı ve polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Şırnak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.