Sırp çete liderinin yakalandığı villanın bahçesinden ceset çıktı mı?

TAKİP ET

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sırf çete lideri Zeljko Bojanic, Sarıyer'de saklandığı bir villada yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri yapılan ihbar sonucunda villanın bahçesinde kazı yapmaya başladı. Sosyal medyada ise kazı sırasında 3 kadın cesedi bulunduğu öne sürüldü. İstanbul Emniyet müdürlüğünden infial yaratan iddia ile ilgili açıklama geldi.

Reklam
Reklam

İstanbul Emniyet Müdürlüğü organize suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan Sırp çete lideri Zeljko Bojanic, Sarıyer'de saklandığı villada yakalanarak gözaltına alınmıştı. Emniyet ekiplerine villanın bahçesine bir şey gömüldü yönünde ihbarlar gelmeye başladı. Bunun üzerine ekipler harekete geçerek Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy Mahallesi'nde bulunan villada arama çalışması başlattı. Villanın bahçesinde polis ekiplerinin eşliğinde kepçe ile kazı çalışması yapılıyor.

Üç kadın cesedi bulunduğu iddia edildi

Gazeteci Fatih Altaylı olaya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Fatih Altaylı yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"Yer İstanbul’da Sarıyer'deki Ormanada sitesi. Bir evin bahçesi 3 gündür emniyet güçleri tarafından kazılıyor. 2014’ten beri burada mukim bir Sırp mafya liderinin bahçesi. İddiaya göre mafya lideri gözaltında. Kazıda üç kadın cesedi bulunmuş. Uyuşturucu kuryesi oldukları iddiası var. Ormanada’daki komşuları adamı Boris diye tanıyorlar ve çok efendi bir adamdı diye şaşkınlar."

Emniyetten ceset iddialarına yanıt

Sosyal medyada Gündem olan iddialar sonrasında emniyetten de yazılı açıklama geldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada çalışma sonucunda Sırp çete liderinin yakalandığını doğrularken kazıda herhangi bir bulguya rastlanmadığını ifade etti.