Sivasspor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Sivas BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Sivasspor Beşiktaş maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 1 Sivas BJK youtube geniş özeti ve maçın golleri, Sivas BJK özet Bein Sports, Sivasspor Beşiktaş maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de 27. hafta heyecanı bugün oynanacak 2 maçla beraber devam ediyor. Günün ikinci ve son maçında Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de 4 maç üst üste berabere kaldıktan sonra geçen hafta evinde Altay’ı 1-0 yenerek 3 puanla tanışan Beşiktaş zorlu Sivasspor deplasmanında galip gelerek yeni bir galibiyet serisi başlatmanın planlarını yapıyor. Öte yandan Süper Lig’de dalgalı bir form grafiği gösteren ve son oynadığı maçta deplasmanda Fatih Karagümrük’e 1-0 kaybeden Sivasspor Beşiktaş ile evinde oynayacağı maçı kazanarak taraftarına galibiyet hediye etmenin hesaplarını yapıyor. Bu kritik karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Günün ve haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından birisi olan Sivasspor Beşiktaş maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı milyonlarca seyircinin gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Futbol severler ise Sivasspor Beşiktaş maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Sivasspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında oynanacak olan Sivasspor Beşiktaş maçı bugün saat 19.00’da Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Sivasspor Beşiktaş Maçının Hakemi Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında oynanacak olan Sivasspor Beşiktaş maçının hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmada Sarper Barış Saka düdük çalacak. Saka’nın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Mehmet Tuğberk Curbay üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Atilla Karaoğlan oturacak.
Beşiktaş Hücum Organizyonunu Teixeira Üzerinden Yapacak
Bu akşam Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş’ta hücum organizasyonlarının baş aktörü olarak Brezilyalı yıldız futbolcu Alex Teixeira üzerinden yapılacağı öğrenildi. Siyah beyazlılarda kale önünde en çok gol arayan ismin yine Teixeira olması bekleniyor. 
Sivasspor Beşiktaş Karşısında Kazanmak İstiyor
Süper Lig’de bugün Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak olan Sivasspor bu maçtan galip ayrılarak geçen hafta aldığı Fatih Karagümrük mağlubiyetini unutturmak istiyor. Kritik karşılaşma öncesi Yiğido tüm hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı beyazlı takımın taraflarının Sivas 4 Eylül Stadyumu’nu dolduracağı tahmin ediliyor. 
Batshuayi ve Rosier İlk 11’e Geri Dönüyor
Siyah-Beyazlı takımda sarı kart cezası biten Michy Batshuayi, bugünkü karşılaşmada forma giyebilecek. Batshuayi cezası nedeniyle geçen haftaki Altay maçında forma giyememişti. Sakatlığı nedeniyle Beşiktaş’ın son 3 resmi maçında forma giyemeyen Valentin Rosier, takımla çalışmalara başladı ve kadroda olacak. 
Beşiktaş Deplasmanda Kazanamıyor
Süper Lig’de bu akşam zorlu Sivasspor deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş bu sezon deplasmanda gösterdiği kötü performansla dikkat çekiyor. Süper Lig’de bu sezon 13 maça çıkan siyah beyazlı takım bu maçlardan sadece 2’sinde galip ayrılan taraf olurken, 6 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. 
Sivasspor’da 2 Eksik Var
Süper Lig’de bugün Beşiktaş’ı konuk edecek olan Sivasspor’da maç öncesi 2 eksik bulunuyor. Kırmızı beyazlı takımda Leke James ve Max Gradel Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.
Sivasspor ile Beşiktaş 32. Randevuda
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında oynanacak olan Sivasspor Beşiktaş maçında taraflar 32. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 31 maçta Beşiktaş 15 kez kazanırken, Sivasspor 10 sahadan galip ayrılan taraf oldu. 6 maçta ise taraflar birbirine üstünlük kuramadı. İki takım arasında Sivas’ta yapılan 15 lig maçından 8’ini Beşiktaş, 4’ünü Sivasspor kazandı, 3 müsabaka da berabere bitti. Sivas’ta siyah beyazlılar 16, Kırmızı-Beyazlılar ise 15 gol attı.  Ligin ilk yarısında oynanan maçta Beşiktaş Sivasspor’u evinde 2-1 mağlup etmişti. 
Sivasspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler:
Sivasspor: 
Muammer, Koray, Goutas, Caner, Uğur, Cofie, Fajr, Erdoğan, Felix, Henrique, Kayode
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Umut, Josef, Atiba, Ghezzal, Alex, Güven, Batshuayi
Sivasspor Beşiktaş maçı özeti için tıklayınız
 

Sivasspor Beşiktaş Sivas BJK özet Süper Lig 27. hafta