Sivasspor Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Sivas Rize youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta maçında Sivasspor Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. İnsanlar ise Sivasspor Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri izle terimlerini internet üzerinden araştırmaya devam ediyor. İşte Bein Sports 1 Sivas Rize youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak olan Sivasspor Çaykur Rizespor maçı bir çok futbol severin gündeminin üst basamaklarında yer alıyor. Geçen hafta Kasımpaşa deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönen ev sahibi Sivasspor Çaykur Rizespor’u da mağlup ederek üst üste 5. kez kazanmanın hesaplarını yapıyor. Öte yandan konuk ekip Çaykur Rizespor zorlu Sivas deplasmanında galip gelerek düşme hattından çıkmak istiyor. Bu kritik karşılaşma öncesinde her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Haftanın önemli maçlarından birisi olan Sivasspor Çaykur Rizespor maçında nasıl bir sonuç çıkacağı insanların gündeminin üst basamaklarında yer alıyor. Futbol severler ise Sivasspor Çaykur Rizespor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor.
Sivasspor Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak olan Sivasspor Çaykur Rizespor mücadelesi bugün saat 17.00’de Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda gerçekleşecek. Kritik karşılaşma Bein Sports 2 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Sivasspor Çaykur Rizespor mücadelesinde Atill Karaoğlan düdük çalacak. 
Sivasspor Üst Üste 5. Galibiyetini Almak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de bugün Çaykur Rizespor’u konuk edecek olan Sivasspor bu karşılaşmadan galip ayrılarak üst üste 5. galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Kırmızı beyazlı ekipte Appindangoye, Felix, Ulvestad, Caner, Sefa ve Pedro Henrique ve Kerem Atakan bugün oynanacak olan Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyecek.
Çaykur Rizespor’da Hedef Düşme Hattından Çıkmak
Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek olan Çaykur Rizespor bu maçtan eğer galip ayrılırsa uzun bir aranın ardından düşme hattından çıkarak 17. sıraya yerleşecek. Karadeniz ekibinde Mendes, Dabo ve Phiri zorlu Sivasspor deplasmanının maç kadrosunda yer almayacak.
Sivasspor - Çaykur Rizespor muhtemel 11'ler:
Sivasspor:
Ali Şaşal, Ahmet, Goutas, Camara, Uğur, Fajr, Cofie, Gradel, Hakan, Erdoğan, Yatabare
Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Selim, Emirhan, Alberk, Fabricio, Sabo, Alper, Umar, Deniz, Pohjanpalo
Sivasspor Çaykur Rizespor maç özeti için tıklayınız
 

Sivasspor Çaykur Rizespor Sivas Rize maç özeti Spor Toto Süper Lig