Sivasspor Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Sivas FB youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Sivasspor Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 1 Sivas FB youtube geniş özeti ve maçın golleri, Sivas Fenerbahçe özet Bein Sports, Sivasspor Fenerbahçe maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Sivasspor Fenerbahçe maçının başlama vuruşu büyük bir heyecanla bekleniyor. Süper Lig’de geçen hafta sahasında Altay’ı konuk eden Fenerbahçe ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmadan 3 puan çıkartarak üst üste 2. galibiyetini almayı ve milli araya moralli girmeyi amaçlıyor. Öte yandan Süper Lig’de dalgalı bir performans gösteren ve oynadığı son maçta Göztepe’ye sahasında 2-1 kaybeden Sivasspor Fenerbahçe maçını kazanarak taraftarından özür dilemek istiyor. Sivasspor Fenerbahçe maçından nasıl bir sonucun çıkacağı milyonlarca izleyenin gündeminin üst basamaklarında yer alıyor. Futbol severler ise Sivasspor Fenerbahçe maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Sivasspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Sivasspor Fenerbahçe maçı bugün saat 16.00’da Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 
Sivasspor Fenerbahçe Maçının Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Sivasspor Fenerbahçe maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Alper Ulusoy düdük çalacak. Ulusoy’un yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Deniz Caner Özaral yapacak. 
Fenerbahçe Zorlu Deplasmana 6 Eksikle Geliyor
Spor Toto Süper Lig’de bugün Sivasspor’a konuk olacak olan Fenerbahçe kritik karşılaşma öncesinde 6 kritik eksik bulunuyor. Sarı lacivertli takımda Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Mesut Özil, Muhammet Gümüşkaya, Mert Hakan Yandaş ve Attila Szalai Sivasspor maçında yer almayacak.
Sivasspor’da As İsimler Yok
Süper Lig’de bugün Fenerbahçe ile evinde kozlarını paylaşacak olan Sivasspor’da ilk 11’in önemli isimlerinden bazıları sahada yer almayacak. Kırmızı beyazlı takımda Hakan Arslan, Leke James, Fredrik Ulvestad, Max Gradel, Fajr ve Atakan Kesgin bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek.
Fenerbahçe Üst Üste 2. Galibiyetini Almak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta maçında Sivasspor deplasmanında zorlu bir maça çıkacak olan Fenerbahçe bu kritik karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak üst üste 2. galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor.
Sivasspor Sahasında Kazanmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Sivasspor sahasında oynayacağı maçı kazanarak geçen haftaki Göztepe maçının izlerini silmek istiyor. Maç saatinde havanın -20 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. 
Sivasspor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler:
Sivasspor: 
Ali Şaşal, Ahmet, Caner, Camara, Uğur, Özkan, Coffie, Safa, Erdoğan, Henrique, Yatabare
Fenerbahçe: Berke, Nazım, Serdar Aziz, Kim, Novak, Sosa, Crespo, Samuel, İrfan, Valencia, Serdar Dursun
Sivasspor Fenerbahçe maç özeti için tıklayınız

Sivas FB özet Sivasspor Fenerbahçe maç özeti Spor Toto Süper Lig