Sivasspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Sivas - GS youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Sivasspor Galatasaray ile bugün kozlarını paylaşacak. Bu önemli maç öncesi insan internet üzerinden Sivasspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 1 Sivas - GS youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasının kapanış karşılaşmalarından birisi olan Sivasspor Galatasaray maçı bugün oynanacak. Avrupa’da büyük bir başarıyla yoluna devam eden Galatasaray bu formunu artık Süper Lig’e de taşımanın hesaplarını yapıyor. Öte yandan ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor Galatasaray karşısında 3 puan alarak üst sıralara tırmanmaya devam etmek istiyor. Lider Trabzonspor’un da kaybetmesiyle birlikte Galatasaray için bu maçın önemi daha da arttı. Kıran kırana geçeceğine kesin gözüyle bakılan bu karşılaşma öncesinde her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye koyuldu. Futbol severler ise Sivasspor Galatasaray maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorları üzerinden yoğun bir araştırma yapıyor.
Sivasspor Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında oynanacak olan Sivasspor Galatasaray mücadelesi bugün saat 18.00’de Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadı’nda oynanacak. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Sivasspor Galatasaray Maçının Hakemi Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasının perdesini kapatan maçlardan birisi olan Sivasspor Galatasaray maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Samet Çiçek üstlenecek. Karşılaşmada 4. hakem olarak Bülent Birincioğlu, VAR’da ise Arda Kardeşler görev alacak.
Avrupa Aslanı Lige Dönüyor
Spor Toto Süper Lig’de bu akşam deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray’da UEFA Avrupa Ligi’nde son 16’ya kalmanın verdiği olumlu hava hakim durumda. Mart ayına kadar Avrupa’da maç oynamayacak olan sarı kırmızılı takım Sivasspor deplasmanında mutlak galibiyet hedefliyor. Teknik direktör Fatih Terim’in bu akşam oynanacak olan Sivasspor maçına Lazio maçı ilk 11’i ile çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. 
Galatasaray’da 2 Eksik ve 1 Şüpheli Var
Lider Trabzonspor’un kaybetmesiyle bu akşam önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Galatasaray’da iki oyuncu kesin olarak formaya giyemeyecekken bir oyunucunun durumu ise şüpheli durumda bulunuyor. Cimbom’da Cicaldau ve Boey kritik 90 dakikada forma giyemeyecek. Lazio maçına sakat olarak çıkan Marcao’nun durumu maç saatinde netlik kazanacak.
Sivasspor ile Galatasaray Arasında 31. Randevu
Spor Toto Süper Lig’in 16. hafta maçında oynanacak olan Sivasspor Galatasaray mücadelesinde taraflar 30. defa kozlarını paylaşacak. Geride kalan 30 maçta Galatasaray 19 kez kazanırken Sivasspor 5 kez Sivasspor galip geldi. 6 maçta ise taraflar birbirine üstünlük kuramadı.
Sivasspor Galatasaray maçı özeti için tıklayınız

Sivasspor Galatasaray Sivas GS maç özeti Spor Toto Süper Lig