Sivasspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Sivas - TS youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta maçında Sivasspor Trabzonspor ile evinde kozlarını paylaşacak. Futbol severler ise internet üzerinden Sivasspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 1 Sivas - TS youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynanacak olan Sivasspor Trabzonspor maçı insanların dikkatini çeken karşılaşmalardan birisi. Süper Lig’de geçen hafta evinde Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlup eden lider Trabzonspor Sivasspor deplasmanında da kazanarak ikinci yarının ikinci maçını da kazanmak istiyor. Öte yandan geçen hafta zorlu Konyaspor deplasmanında tek golle 3 puan kazanan ev sahibi Sivasspor Trabzonspor’u yenerek hem haftanın sürprizine imza atmak hem de üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Sivasspor Trabzonspor maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağını merak eden insanların gündemini meşgul ediyor. Futbol severler ise Sivasspor Trabzonspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Sivasspor Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynanacak olan Sivasspor Trabzonspor maçı bugün saat 16.00’da Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 
Sivasspor Trabzonspor Maçının Hakemi Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynanacak olan Sivasspor Trabzonspor maçı nın hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmada Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Süleyman Özay üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Tugay Kaan Numanoğlu oturacak.
Trabzonspor’da Yeni Transferler Sahne Alıyor
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Sivasspor deplasmanına çıkacak olan lider Trabzonspor’da yeni transferler sahne alıyor. Bordo mavililerin yeni transferleri Yusuf Erdoğan, Edin Visca ve Puchacz Sivasspor maçının kamp kadrosunda yer alacak.
Sivasspor’da 7 Eksik Bulunuyor
Spor Toto Süper Lig’de lider Trabzonspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek olan Sivasspor’da maç öncesi 7 eksik bulunuyor. Kırmızı beyazlı takımda Felix, Fajr, Gradel, Hakan Arslan, Ziya, Ulvestad ve Goutas’ın maç kadrosuna alınmayacağı öğrenildi. Bu oyunculardan Goutas’ın az da olsa oynama ihtimali bulunuyor. 
Sivas ve Trabzon 32. Kez Karşılaşıyor
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynanacak olan Sivasspor Trabzonspor maçında taraflar 32. kez kozlarını paylaşacak. Geride kalan 31 maçta Trabzonspor 15 kez kazanırken, ev sahibi Sivasspor 8 kez gülen taraf oldu. 8 mücadelede ise taraflar birbirine üstünlük kuramadı.
Trabzon’da 5 Eksik Bulunuyor
Spor Toto Süper Lig’de bugün Sivasspor deplasmanında 3 puan kovalayacak olan lider Trabzonspor’da 5 eksik bulunuyor. Bordo mavili takımda Djaniny, Nwakaeme, Siopis, Trondsen ve Kouassi Sivasspor deplasmanında forma giyemeyecek. 
Sivasspor Üst Üste 2. Kez Kazanmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Trabzonspor ile zorlu bir 90 dakika oynayacak olan Sivasspor’da hedef bu maçı kazanarak üst üste 2. kez galip gelmek olacak. 
Sivasspor - Trabzonspor muhtemel 11'ler:
Sivasspor:
 Muammer, Ahmet, Caner, Camara, Uğur, Koray, Cofie, Erdoğan, Kerem, Henrique, James
Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Hüseyin, Hugo, Denswil, Dorukhan, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Visca, Cornelius
Sivasspor Trabzonspor maç özeti için tıklayınız
 

Sivasspor Trabzonspor Sivas TS maç özeti Spor Toto Süper Lig Bein Sports Süper Lig