Sivasspor Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Sivas Malatya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Sivasspor Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 1 Sivas Malatya youtube geniş özeti ve maçın golleri, Sivas Malatya özet Bein Sports, Sivasspor Yeni Malatyaspor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta maçında Sivasspor Yeni Malatyaspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de son haftalarda formsuz bir dönemden geçen ve son maçında Gaziantep FK deplasmanında 5-1’lik bir hezimet yaşayan Sivasspor Yeni Malatyaspor karşısında kazanarak 4 maç aradan sonra kazanmak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de tam 13 maçtır galibiyete hasret olan ve son oynadığı maçta deplasmanda Fatih Karagümrük’e 1-0 kaybeden Yeni Malatyaspor Sivasspor deplasmanında bu hasretine son vererek 3 puanla tanışmak istiyor. Bu kritik karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Son haftaların iki formsuz takımı Sivasspor ile Yeni Malatyaspor maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı bir çok insanın gündeminin üst basamaklarında yer alıyor.  Futbol severler ise Sivasspor Yeni Malatyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Sivasspor Yeni Malatyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta  ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Sivasspor Yeni Malatyapor maçı bugün saat 13.30’da Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında futbol severlerle buluşacak. 
Sivasspor Yeni Malatyaspor Maçının Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Sivasspor Yeni Malatyapor maçının hakemi açıklandı. Kritik karşılaşmada Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler’in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Murat Altan üstlenecek. 
Sivasspor’da Kritik Eksikler Bulunuyor
Süper Lig’de bugün Yeni Malatyaspor ile evinde karşılaşacak olan Sivasspor son haftalarda formsuz bir görüntü çiziyor. Son 4 maçında 2 beraberlik 2 mağlubiyet yaşayan kırmızı beyazlı takım Yeni Malatyaspor maçını kazanarak 4 maç aradan sonra galip gelmek istiyor. Ev sahibi ekipte maç öncesi 6 eksik bulunuyor. Sivasspor’da Hakan Arslan, Leke James, Ahmet Oğuz, Fredrik Ulvestad, Yatabare ve Cofie kritik karşılaşmanın maç kadrosunda yer almayacak. 
Yeni Malatyaspor’da 3 Eksik Var
Süper Lig’de Sivasspor ile deplasmanda mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor tam 13 haftadır 3 puan kazanamıyor. Güneydoğu ekibi Sivasspor mücadelesine aynı zamanda oyuncusu olan Adem Büyük ile çıkacak. Konuk ekipte tüm planlar kazanmak üzerine olacak. Yeni Malatyaspor’da Mallan, Tetteh ve Nuri Aydın maç kadrosuna alınmadı.
Sivasspor - Yeni Malatyaspor muhtemel 11'ler:
Sivasspor: 
Ali Şaşal, Koray, Goutas, Caner, Uğur, Kerem, Fajr, Erdoğan, Max Gradel, Pedro Henrique, Kayode
Yeni Malatyaspor: Ertaç, Zeffane, Sadık, Campi, Hafez, Donsah, Jospin, Azubuike, Mustafa, Mounir, Dicko
Sivasspor Yeni Malatyaspor maçı özeti için tıklayınız

Sivasspor Yeni Malatyaspor Sivas Malatya özet BeinSports Spor Toto Süper Lig 25. hafta maç