Siyasi parti liderlerinden 10 Kasım'da Atatürk mesajları

TAKİP ET

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk bugün tüm yurtta vefatının 84. yıl dönümünde Özlem ve minnetle anılıyor. Başka Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm siyasi parti liderleri de Atatürk'ü anan mesajlar paylaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Atatürk'ün Ebediyete intikal ettiği saat olan 09.05 detayına dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 84. yıl dönümünde tüm yurtta Özlem ve minnetle anıyor. Atatürk'ü anmak için başka Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm siyasi parti liderleri de sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından Atatürk'ün Ebediyete intikal ettiği saat olan 09.05’te yayınladığı mesajında; "İstiklal mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal'i ebediyete irtihalinin 84. yılında saygı, rahmet ve minnetle yad ediyorum." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sözün Sözümüz #YolunYolumuzdur" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Biz her #10Kasım’da; 57 yıllık kısacık ömrüne yüzlerce yılı sığdıran, Vatan ve millet davasına adanmış koskoca bir yüreği selamlarız. Şükran, saygı ve rahmetle… ∞" dedi.