Skandal olay! İzmir'de Anaokulundan 3 çocuk kayboldu, 3 saat sonra bu halde bulundu

TAKİP ET

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir anaokulunda yaşanan skandal tepki çekti. Henüz 5 yaşında olan 3 çocuk anaokulundan kayboldu. Çocukların yokluğu öğle saatlerinde fark edilirken anaokulunda panik yaşandı. Yapılan arama çalışmaları sonunda çocuklar 3 kilometre uzakta bulundu. Durumu haber alan aileler ise anaokulu müdürü ve öğretmenlerden şikayetçi oldu.

Reklam
Reklam

İzmir’de 21 Haziran 2022 günü Fuat Edip Baksı Mahallesi'nde bulunan bir anaokulunda yaşları 5 olan üç çocuk kayboldu. Öğretmenler, çocukların okulda olmadığını ancak öğlen saatlerinde fark etti.

3 kilometre uzakta bulundular

Öğretmenler ve okul personeli çocukların kayıplara karışmasının ardından çevrede çocukları aramaya başladı. Ailelere de durum haber verilirken büyük panik ve korku yaşandı. Kayıp çocuklar olaydan tam 3 saat sonra okula 3 km uzakta bitkin bir şekilde servis şoförü tarafından bulundu.

Aileler şikayetçi oldu

Kayıp çocukların aileleri yaşanan olayın ardından anaokulu yönetimine tepki gösterirken, anaokulu müdürü ve öğretmenler hakkında şikayetçi oldu. Aileler, anaokulu yönetiminin durumu kendilerine geç haber verdiklerini de öne sürdü. Ailelerin iddiasına göre anaokulu yönetimi kendisini “Sizi endişelendirmemek için haber vermedik” diyerek savundu.

 Güvenlik kameralarına yansıdı

Çocukların anaokulundan çıktıkları anlar da çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde çocuklar okuldan çıkıyor ve art arda yürüyerek kalabalık bir caddeden karşıya geçiyor.

Ailelerin şikayeti üzerine olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.