Slavia Prag Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle | Exxen Slavia Prag FB youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Slavia Prag Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle, Exxen Slavia Prag FB youtube geniş özeti ve maçın golleri, Slavia Prag FB özet Exxen, Slavia Prag Fenerbahçe maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

UEFA Konferans Ligi son 16 Play-off rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe Çekya temsilcisi Slavia Prag ile bugün deplasmanda karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de son iki maçını kazanarak moral bulan fakat hafta içi oynanan Konferans Ligi son 16 Play-off turu ilk maçında evinde Slavia Prag’a 3-2 kaybeden Fenerbahçe Çekya deplasmanında en az 2 farklı kazanması durumunda adını son 16 takım arasına yazdırabilecek. Sarı lacivertliler tek farklı kazanması durumunda maçı uzatmalara sonrasında da penaltılara taşıyabilecek. Diğer sonuçlarda ise tur atlayan taraf Slavia Prag olacak. Sarı lacivertli temsilcimiz maç öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Milyonlarca Fenerbahçe taraftarı bu karşılaşmada takımlarını ekranları başından destekleyecek. Futbol severler ise Slavia Prag Fenerbahçe maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Slavia Prag Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
UEFA Konferans Ligi son 16 Play-off turunda oynanacak olan Slavia Prag Fenerbahçe maçı bugün TSİ 23.00’te Sinobo Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Exxen platformunda futbol severlerle buluşacak. 
Slavia Prag Fenerbahçe Maçı Hakemi Belli Oldu
UEFA Konferans Ligi son 16 Play-off turunda oynanacak olan Slavia Prag Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmada İngiliz hakem Chris Kavanagh düdük çalacak. Kavanagh’ın yardımcılıklarını C. Hatzidakis ve H. Lennard üstlenecek.
Fenerbahçe’de Genç Arda İlk 11’de Olacak
Konferans Ligi’nde bu gece Slavia Prag deplasmanında tur mücadelesi verecek olan Fenerbahçe’de son haftalarda gösterdiği başarılı performans ile taraflı tarafsız her futbol severin beğenisini kazanan Arda Güler’in kritik karşılaşmaya ilk 11’de başlaması bekleniyor. 16 yaşındaki genç oyuncu takımın hücumunda kritik bir rol üstlenecek.
Slavia Prag Avantajını Korumak İstiyor
Konferans Ligi’nde bugün Fenerbahçe ile sahasında karşı karşıya gelecek olan Slavia Prag, eksiklerine rağmen Kadıköy’de 3-2 kazanmayı başarmıştı. Çekya temsilcisi evindeki maçı da kazanarak adını bir üst tura yazdırmak istiyor. 
Fenerbahçe’nin Prag Kafilesi Belli Oldu
Slavia Prag ile çok önemli bir maça çıkacak olan Fenerbahçe’nin Prag kafilesi belli oldu. Sarı lacivertlilerin kafilesi Altay Bayındır, Berke Özer, Ertuğrul Çetin; Attila Szalai, Kim Min-Jae, Serdar Aziz, Marcel Tisserand, Nazım Sangare, Ruhan Arda Aksoy, Ferdi Kadıoğlu; Jose Sosa, Ozan Tufan, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Bora Çuha, Pelkas, Osayi Samuel; Enner Valencia, Serdar Dursun, Mergim Berisha’dan oluştu.
Gol Yükü Valencia ve Serdar’ın Üzerinde Olacak
Konferans Ligi’nde bu gece Slavia Prag ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe’de tüm gol umutları Valencia ve Serdar Dursun’un üzerinde olacak. İkilinin savunma arkasına yapacağı koşular takımın hücum taktiğinin temelini oluşturacak. 
Slavia Prag’da Teknik Direktör Jindrich Trpisovsky Takımın Son Durumunu Açıkladı
Konferans Ligi’nde bugün evinde temsilcimiz Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Slavia Prag’ta teknik direktör Jindrich Trpisovsky takımın son durumu hakkında bazı bilgiler verdi. İlk maçta hastalığı sebebiyle yer almayan 45 yaşındaki teknik adam ‘’Ondrej Lingr’in şu anda bir sıkıntısı yok. Maçta bizimle olacak. Sevcik’in ufak bir sorunu var ama önemli görünmüyor. Oynayacak gibi duruyor. Holes, son idmanda takımla çalıştı ve hazır. Masopust ise yine forma giyemeyecek” ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe’de 7 Eksik Var
Konferans Ligi’nde bu gece Slavia Prag ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe’de maç öncesi 7 eksik yer alıyor. Sarı lacivertlilerde Mesut Özil, Luiz Gustavo, Filip Novak, Miha Zajc, Miguel Crespo, Diego Rossi ve Çağatay Kurukalıp Prag deplasmanında forma giyemeyecek.
Slavia Prag - Fenerbahçe muhtemel 11'ler:
Slavia Prag: 
Kolar, Bah, Kacharaba, Ousou, Dorley, Sevcik, Traore, Schranz, Lingr, Olayinka, Tecl
Fenerbahçe: Altay, Nazım, Tisserand (Kim), Szalai, Ferdi, Ozan, Mert Hakan, Samuel, Arda, Valencia, Serdar
Slavia Prag Fenerbahçe maçı özeti için tıklayınız

Slavia Prag Fenerbahçe Slavia Prag FB özet exxen UEFA Konferans Ligi son 16 Play-off