SMS yolu ile Kuveyt Türk'e anında kredi başvurusu nasıl yapılır?

TAKİP ET

Bankalar günümüzde kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlara birçok farklı yol sağlıyor. İsterlerse SMS yolu ile, isterlerse şubeye gelerek kredi başvurusunda bulunabiliyor. Bu fırsatı sunan bankalardan biri de Kuveyt Türk. Haberimizde Kuveyt Türk'ten kredi başvurusunu nasıl yapacağınızı anlattık. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Kuveyt Türk SMS ile kredi başvurusu nasıl yapılır?

Bankalar arasında önemli bir yere sahip olan Kuveyt Türk’te kolay kredi imkanına erişebiliyorsunuz. Geride bıraktığımız dönemlerde krediye başvurmak için SMS ve telefon bankacılığı hizmeti kullanılıyordu. Lakin şuan da sadece intenet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu yapılabiliyor. Dolayısıyla Kuveyt Türk’ten kredi almak istediğiniz takdirde bu işlemi SMS yolu ile yapamıyorsunuz.

Bu bankadan kredi çekmek için başvuruları resmi intenet sitesinden yapmanız gerekmektedir. Bu konu için “Senin Bankan” adlı hizmet sizlere yardımcı olacaktır. Bu hizmet sayesinde kredi başvurularını kolayca yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra seçtiğiniz kredi türü hakkında detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz. “Senin Bankan” sayesinde hesaplama işlemlerini yapabilir ve dilediğiniz miktarı alma işlemini de gerçekleştirebilirsiniz.

Bu işlemler için Kuveyt Türk müşterisi olmanız size fayda sağlayacaktır. İntenet bankacılığı üzerinden sisteme girebilirsiniz. Açılan pencerede kredi hesap bilgilerinizi, birçok ürün ve fırsat hakkında bilgileri öğrenebilirsiniz. Edindiğiniz bilgiler kapsamında size uygun olan kredi için dakikalar içerisinde başvuru yapabilirsiniz.

Kuveyt Türk ihtiyaç kredisi faiz oranları

Eğitim için, seyahat için, herhangi bir ihtiyacınız için Kuveyt Türk İhtiyaç Finansmanından yardım alabilirsiniz. İhtiyacınız olan nakit paraya bu sayede kolayca ulaşabilirsiniz. Kuveyt Türk’ün İhtiyaç Finansmanı kapsamında aşağıdaki hizmetleri bulunmaktadır:

Hac/Umre finansmanı:

Kutsal toprak ziyareti için, organizasyon şirketlerine ya da Diyanet İşleri Başkanlığı’na yapmanız gereken ödemeleri kapsar. 48 aya kadar vade imkanı vardır. Kar oranı ise 2.35’dir.

Eğitim finansmanı:

Öğrenciler eğitim hayatları boyunca bu imkandan yararlanabilirler. Öğrencinin eğitim hayatı için karşılaması gereken giderleri kapsar. Bunun yanı sıra beslenme ve konaklama imkanı da vardır. 48 aya kadar vade imkanı vardır. Kar oranı ise 2.35’dir.

Seyahat finansmanı:

Bu avantajdan hem bireyler hem de işletmeler yararlanabilir. Bu finansman içerisinde bilet parası, konaklama gibi giderler yer almaktadır. 48 aya kadar vade imkanı vardır. Bu finansmanda tüketicilere TL, işletmelere ise TL, Dolar, Euro fon kullandırılmaktadır. Kar oranı ise 2.35’dir.

Kuveyt Türk’ten ne kadar kredi alınabilir?

Kuveyt Türk kredi hesaplama aracı sayesinde ne kadar kredi alabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Bu sayede size en uygun krediyi bulup krediyi çekebilirsiniz.

Kuveyt Türk kredi başvurusunda gerekli belgeler ve şartlar

Kredi başvurusunda bulunmak için aşağıda belirtilen şartları yerine getirmelisiniz;

Nüfus cüzdanı, yoksa da sürücü belgesi

Çalışan kişiler için maaş bordrosu. Bu belgenin iş yerinde yetkili kişi tarafından onaylanmış olması ve maaşın net bir şekilde görülmesi gerekmektedir.

Emekli kişiler için emeklilik belgesi

Şirket sahibi olanlar için ya da şirket ortakları için yıllık gelir belgesi beyannamesi ve güncel vergi levhası

Ev sahibi olanlar için ev tapusu, kira geliri olanlar için kira kontratı, faiz geliri olanlar için ise faiz gelir belgesi

Çiftçi vatandaşlar için çiftçilik belgesi

Son iki aylık kredi kartı ekstresi

Başvuracak kişi adına olan son tarihi ödenmiş elektrik, su, telefon ya da doğalgaz faturalarından biri.

kuveyt türk kredi başvurusu kuveyt türk kredi başvurusu sms kuveyt türk kredi başvurusu nasıl yapılır kuveyt türk kredi başvurusu yapma kuveyt türk kredi başvurusu yapmak istiyorum