Snabba Cash: Kolay Para Dizi Konusu ve inceleme

TAKİP ET

2010 yılında film üçlemesi görüldü. Netflix'te izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Snabba Cash konusu nedir? Yorumları nelerdir? sorularının cevaplarını sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Snabba Cash: Kolay Para dizisi konusu ve yorumu

Jens Lapidus’un yazdığı kitabından uyarlanan 2010 yılında Snabba Cash film üçlemesi tanıklık gösterildi. Genç bir öğrenci ve ardından aşk, uyuşturucu ticaretinde farklı bir boyuta bu filmde şahit olunmuştu. Daha sonraki yıllarda filmin devamını filmlerde de görmüştük. 

Netflix de izleyicilerin karşısına yeni bir içerik ile geliyor. Herkes hazır olsun. Moden dünya için harika fikri olan Leya’nın sosyal medya kullanımını giderek artacağını varsayarak olumlu veya yönleri kullanıcı analiz takip eden bir uygulama. Leya bu uygulama için bir fona ihtiyacı vardır. Nedeni ise bir sürü borcunun olması şirketin iflas haline gelmesidir. Marcus Wener adında bir yatırımcı karşısına çıksa da beklentiler çok farklı olacaktır. 

Snabba Cash (Kolay Para) dizisi yorumu

Kocası ölen küçük oğlu Sami ile ilgilenen ve maddi zorluklar yaşayan genç kadın TargetCoach adında uygulamadan verim alamamıştır. Sıkıntılarından dolayı yerel bir restoranda çalışmaktadır. 

Dizinin başka bir karakteri Salim hayatını düğünlerde şarkı söyleyerek sağlar. Kendisi karmaşık kişiliğe sahiptir. Birini silahla öldürmüştür. Daha sonraki sahnelerde kendisi uyuşturucu çetesine üye olarak devam edecektir. 

Başka bir karakter Tim olgun birisi olarak gözükse de kız arkadaşının ayağına tüküren kişinin motorunu yakmıştır. Daha sonraki zamanlarda kendisini büyük tehlike beklemektedir. Bu saydığımız üç karakter aslında aynı özellikler taşımaktadır. Moden dünyada yaşam sıkıntısı çekmektedirler. 

İlerleyen zamanlarda Leya ve Salim’in yolları kesişir. Hem dramatik hem de aksiyon hayata adım atılmış olacaktır. 

Snabba Cash: Kolay Para oyuncu ve karakterleri

*Evin Ahmad (Leya)

*Ayaan Ahmed (Nala)

*Alexander Abdallah (Salim)

*Dada Fungula Bozela (Ravy)

*Ali Alarik (Tim)

*Peter Eggers (Marcus Wener) 

snabba cash snabba cash izle snabba cash imdb snabba cash kolay para izle snabba cash yorum