Snapchat kalıcı hesap silme işlemi nasıl yapılır? 2021 Snapchat hesap silme işlemi

TAKİP ET

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Snapchat her geçen gün ilgi çekmeye devam ediyor. Snapchat kullanıcıları Snapchat hesabı nasıl silinir, Snapchat hesap silme işlemi, Snapchat kalıcı hesap silme işlemi nasıl yapılır sorularının yanıtlarını arıyor.

Reklam
Reklam

Snapchat, günümüzde dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biridir. Milyonlarca insan Snapchat kullanmaktadır. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Snapchat her geçen gün ilgi çekmeye devam ediyor. Snapchat kullanıcıları Snapchat hesabı nasıl silinir, Snapchat hesap silme işlemi, Snapchat kalıcı hesap silme işlemi nasıl yapılır sorularının yanıtlarını arıyor.

Snapchat, içerisinde oldukça fazla eğlenceli şeyler barındırmaktadır. Filtreleri sayesinde meşhur oldu. Ancak günümüzde birçok sosyal medya uygulaması benzer efektler kullandığı için Snapchat’e olan ilgi biraz azaldı. Bundan dolayı binlerce insan Snapchat uygulamasını ve hesabını silmek istiyor. Snapchat hesabını silmek kolay bir işlem değildir. Snapchat hesabınızı silebilmeniz için size gerekli detayları bu haberimizde vereceğiz. Snapchat hesabınızı mobil uygulama üzerinden silemiyorsunuz. Snapchat hesap silme işlemi sadece web üzerinden yapılmaktadır.

Snapchat Hesap Silme İşlemi

Snapchat hesabınızı silmek istiyorsanız öncelikle hesap silme kısmını bulmanız gerekmektedir.

Sonrasında hesap silme sayfasına girerek kullanıcı adınızı ve şifresini girerek oturumunuzu açın.

Burada yine kullanıcı adı ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir.

Sonrasında telefonunuza hesabınızla alakalı şifre gelecektir. Gelen ekrana bu şifreyi girin.

Telefon ekranına hesap silme seçeneği gelecektir. Buna tıklayın.

Gerekli işlemleri tamamladıktan sonra pencereyi kapatın. Hesabınız silinmiş olacaktır.

Belirttiğimiz yöntemleri izleyerek hesabınızı kısa bir süre içerisinde silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemleri uygulayarak hesabınızı sadece dondurabilirsiniz. Bu adımlar sizin hesabınızı dondurmak için verilmiştir. Bu işlemleri uyguladıktan sonra 30 gün boyunca hesabınız donuk bir şekilde kalacaktır. 30 gün içerisinde hesabınıza giriş yapmadığınız takdirde hesabınız bu sefer kesin olarak silinecektir. Hesabınız silinirse hesapta paylaşmış olduğunuz fotoğraflar, videolar, mesajlar ve takip ettiğiniz tüm arkadaşlarınız silinecektir. Eğer hesabınızın tamamen silinmesini istemiyorsanız Snapchat size 30 gün düşünme hakkı veriyor. Bu yüzden hesabınızı 1 aylık süreyle donduruyor. Çünkü artık sosyal medya uygulamaları arşiv haline gelmiştir. İnsanlar hesaplarını silmek istememektedir. Olur ki karar değiştirirseniz hesabınıza girdiğiniz anda hesabınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Snapchat’i Silince Hesap Silinir mi?

Snapchat hesabı öyle kolay kolay silinecek bir hesap değildir. Snapchat uygulamasını telefonunuzdan silseniz de hesabınız silinmeyecektir. Hesabınızı silebilmenizin tek yolu yukarıda bahsettiğimiz adımları teker teker uygulamanızdır. Snapchat uygulamasını silerseniz sadece uygulamayı cihazlarınızdan kaldırmış olursunuz. Hesabınızı silmiş olmazsınız.

Snapchat Hesabı Silinirse Mesajlarım Silinir mi?

Snapchat bir dönem çok popüler bir uygulamaydı ancak popülaritesi gittikçe azalmaya başladı. Snapchat hesabını kullanmayan ve silmek isteyen kişiler, hesabım silinirse mesajlarım da silinir mi şeklinde bir soru sormaya başladı. Yukarıda bahsettiğimiz adımları uygulamanız halinde hesabınız 30 günlüğüne dondurulur. 30 gün içerisinde hesabınıza girmezseniz hesabınız tamamen silinir. Bundan dolayı hesabınızın içerisinde yer alan ne varsa hepsi silinecektir.

Snapchat kalıcı hesap silme işlemi 2021 Snapchat hesap silme