Sofra Sırları filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Türk ailelerinin düşünce yapılarından ilham alınarak yaratılan Sofra Sırları filmi seyircilerin gündeminde yer alıyor. Bir çok film sever internet üzerinden Sofra Sırları filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. İşte konu hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Türk aile yapısını ekranlara taşıyan filmlerden birisi olan Sofra Sırları ilk kez 2017 yılında izleyenlerle buluştu. İnsanımızın geleneklerinden göreneklerine, duygularından düşüncelerine pek çok konusundan ilham alınarak yaratılmış olan bu yapımın nasıl bir hikayeye sahip olduğu ve oyuncularının kimlerden oluştuğu film severlerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Bir çok film severler Softa Sırları filminin fragmanını, konusunu ve oyuncularını öğrenmek için arama motorları üzerinden yoğun bir araştırmaya girişmiş durumda.
Sofra Sırları Filmi Konusu Nedir?
Sunucu olarak bir yemek programında yer alan Neslihan kasvetli bir ev hayatına ve karanlık karakterli bir eşe sahiptir. Sunuculuk işini bitirdikten sonra eve giden ve kocasına içkiyle meze hazırlayan, cinsellik anlamında bütün otoriteyi eşine veren ve eşinin evde yapması gereken işlerini yapan Neslihan bu karamsar tablodan uzaklaşmanın yolunu hayal dünyasına dalarak bulmuştur. Eşinin alt katta yer alan bir kadınla flörtüne tanık olan Neslihan, eşine bu denli sadık kalmasının anlamlı olup olmadığını artık sorgulamaya başlar. 
Sofra Sırları Filmi Oyuncuları Kimlerdir?
İçine kapanık insanların çok fazla olduğu Türk toplumunun bir ailesini başarılı bir şekilde yansıtan Sofra Sırları filmi kadınlar ile erkekler arasındaki eşitsizliğin anlamsız olduğunu anlatan oldukça başarılı olmuş bir filmdir. IMDb’de 6,8 puan alan Sofra Sırları’nın oyuncu kadrosunda ise şu isimler yer alıyor:
Demet Evgar – Neslihan
Fatih Al – Ethem
Alican Yücesoy – Komiser
Fırat Altunmeşe – Ramo
Elit Cam – Meral
Ferit Aktuğ – Mehmet
Burcu Seyben – Kadriye

Sofra Sırları film Demet Evgar