Soğuk hava nedeniyle konseri iptal ettiği söylenmişti! Manuş Baba'dan flaş açıklama..

TAKİP ET

Sivas'ta bir konser organizasyonu düzenleyen Manuş Baba, son anda sahneye çıkmamış ve konser iptal edilmişti. Soğuk havayı bahane ettiği için konsere çıkmadığı söylenilen ve büyük tepkiler toplayan ünlü sanatçı, sahneye neden çıkmadığını gerçeğini açıkladı.

Reklam
Reklam

Sivas'taki Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde konser verecek olan ünlü şarkıcı Manuş Baba'nın konseri son anda iptal edildi. Günler öncesinde duyurulan ve hazırlıkları yapılan konser başlaması gereken saat 14.00’te başlamadı ve konseri izlemeye gelen seyirciler konserin yapılamayacağını öğrendi.


Ünlü şarkıcı Manuş Baba, saat 14.00'da vereceği konsere çıkmama nedeninin iddia edildiği gibi 'soğuk hava'nın olmadığı tamamen güvenlik önlemlerinin alınmamasında kaynaklı olduğunu söyledi. Konser için gerekli önlemlerin alınmamasında dolayı sahneye çıkmayı reddettiğini belirten Manuş Baba, kendilerinin tüm ısrarlarına rağmen sahnenin kar ve tipiye uygun kurulmadığını gördüklerini ve sahneyi kuran ekibin de, dinleyicilerin de yüksek voltaj gibi risklerle karşı karşıya kalabileceğini anladıklarını söyledi.


Bu nedenlerden dolayı konseri iptal etmek zorunda kaldıklarını söyleyen ünlü şarkıcı, sahneye çıkmayacaklarına dair yapılan anonsun hiçbir gerçeği yansıtmadığını ve hitap tarzının da kendisini derinden üzdüğünü ifade etti.
 

manuş baba sivas konser iptal nedeni soğuk hava