ŞOK 22 Ocak aktüel indirimli ürünler kataloğunda neler var? ŞOK'a yarın gelecek indirimli ürünler listesi yayınlandı

TAKİP ET

ŞOK'a yarın gelecek indirimli ürünler listesi yayınlandı. Hesaplı ve kaliteli alışverişin adreslerinden birisi olan ŞOK'un yarın hangi ürünleri satacağı merak konusu oldu. Peki ŞOK 22 Ocak aktüel indirimli ürünler kataloğunda neler var? İşte yanıtı...

Reklam
Reklam

Türkiye’de kaliteli ve cep dostu alışveriş denince akla gelen ilk isimlerden birisi olan ŞOK 22 Ocak 2022 Cumartesi gününde de yine birbirinden avantajlı ürünleri raflarına taşıyacak. ŞOK 22 Ocak aktüel indirimli ürünler kataloğundaki ürünleri merak eden vatandaşlar merak içinde arama motorlarını meşgul etmeye başladı. Peki ŞOK 22 Ocak aktüel indirimli ürünler kataloğunda neler var?

ŞOK 22 Ocak Aktüel İndirimli Ürünler Kataloğunda Neler Var?
ŞOK 22 Ocak aktüel indirimli ürünler kataloğunda yer alacak olan ürünler belli oldu. Buna göre ŞOK hafta sonunda Goldmaster dik süpürgeyi 279 TL, Primanova Palm kahve 5’li banyo setini 169 TL, Vantuzlu kaydırmaz banyo paspasını 59,90 TL, kaymaz raf örtüsünü 49,95 TL, 27 lt çamaşır sepetini 59,90 TL, 12’li ince plastik askıyı 14,95 TL, Tealight 25’liyi 19,95 TL ve Lime tablet mop setini ise 89,90 TL satışa sunacak.
Yukarıda belirtilen avantajlı fiyatlar yarından itibaren ŞOK marketlerde müşterilerini bekliyor olacak. 

ŞOK ŞOK 22 Ocak indirimli aktüel ürünler kataloğu alışveriş