Şok ve Cimri Market'te ayçiçek yağı indirimi başladı: Ayçiçek yağı kaç TL?

TAKİP ET

Temel gıdada %7'lik indirim sonrası marketlerin ekstra indirimleri de devam ediyor. Şok ve Cimri Market'te ayçiçek yağında indirim uygulandığı paylaşıldı. Ayçiçek yağı kaç TL'ye satılıyor? Bu haberimizde Şok ve Cimri marketin ayçiçek yağı indirimini sizler için paylaştık. İşte Şok ve Cimri marketin indirimi...

Reklam
Reklam

ŞOK 26 Şubat 2022 Aktüel ürün kataloğunun yayınlanmasıyla birlikte indirimler de radarda. Cumartesi günü ŞOK pazarında 5 litre Evin ayçiçek yağının  indirimli olacağı anlaşılıyor.

Şok market

ŞOK 26 Şubat 2022 aktüel ürün kataloğunu yayınladı . ŞOK temel gıdada %7 KDV indiriminin ardından fiyatların daha da düşmesiyle 5 litre Evin ayçiçek yağı fırsatı kamuoyunun dikkatinden kaçmadı, indirim haberi kısa sürede yayıldı ve araştırmalar başladı.

 1 lt Evin Ayçiçek Yağı 26.90 TL

• 2 lt Evin Ayçiçek Yağı 50.90 TL

• 5 lt Evin Ayçiçek Yağı 108.95 TL

Cimri Market'te ayçiçeği yağı indirimi başladı

Tüm bunlara ek olarak Cimri Market'te ayçiçeği yapılarında da indirim var. Ancak bu indirimli ürünün stoklarla sınırlı olduğu ve her an ürünün tükenebileceği ya da indirimin sona ereceği, ürünün fiyatının orijinal fiyatına  yükseltilebileceği söyleniyor. 132 lira olan yağın fiyatı  Cimri Market üzerinden sisteme giriş yaptığınızda 5 litre Biryağ ayçiçek yağının 67,95 TL'ye satıldığını görebilirsiniz.

Şok market Cimri market Biryağ ayçiçek yağı