Sokak ortasında katledilen Raziye'nin ölümünde şoke eden detay!

TAKİP ET

Mersin'de geçtiğimiz gün sokak ortasında eski nişanlısı tarafından katledilen Raziye Oskar'ın ölümüyle ilgili şoke eden bir bir bilgiye ulaşıldı. 24 yaşındaki genç kadının 10 yıl eski nişanlısından kaçtığı fakat daha sonra belki düzelir umuduyla nişanlanmayı kabul ettiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Mersin'in Toroslar ilçesinde geçtiğimiz gün işe giderken sokak ortasında eski nişanlısı Barış Can U. tarafından 11 kurşunla katledilen Raziye Oskay'ın 10 yıl boyunca kendisini öldüren nişanlısından köşe bucak kaçtığı öğrenildi. Saplantılı bir şekilde bağlanan Barış Can U.'nun düzelebileceği ümidiyle nişanlanmayı kabul eden genç kadının herhangi bir düzelme görmeyince de nişan yüzüğünü attığı ifade edildi.


Adalet Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olduktan sonra Mersin'de bir hukuk bürosunda işe başlayan Raziye Oskay, geçtiğimiz gün eski nişanlısı tarafından sokak ortasında 11 kurşun sıkılarak öldürülmüştü. Raziye'nin avukat kuzeni Meftun Uludoğan ise yaptığı açıklamada katil zanlısının kuzeninin hayatını kabusa çevirdiği ve 10 yıl boyunca vazgeçmediği için sonunu ölümle bitirdiğini söyledi.


RAZİYE'Yİ EN İYİ BİLEN İSİMDEN ŞOKE EDEN SÖZLER

Avukat Meftun Uludoğan, katil zanlısının lise yıllarından itibaren Raziye'ye saplantılı şekilde bağlandığını ve hiçbir şekilde peşini bırakmadığını söyledi. 10 yıl boyunca sürekli kaçan Raziye'nin düzelme ihtimali olabilir diye Barış Can U. ile nişanlandığını fakat 6 ay sonra nişan yüzüğünü atarak aylarca İstanbul'da saklandığını anlatan Meftun Uludoğan, İstanbul'daki adresi deşifre olduktan sonra kuzeni Raziye'nin Mersin'e geri döndüğünü aktardı.


Uludoğan, konuşmasının devamında kuzeni Raziye Oskay'ın ne yaptıysa katilden bir türlü kaçamadığını ve bu saplantılı sevginin hayatına mal olduğunu söyleyerek katil zanlısının en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.


 

mersin raziye oskar kadın cinayeti 11 kurşun