Sokak ortasındaki tartışmada silahlar çekildi

TAKİP ET

Sultangazi'de bir gencin bacağından silahla vurulduğu anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken silahlı saldırgan kaçarak kayıplara karıştı.

Reklam
Reklam

Sultangazi Cebeci Mahallesi 2525. Sokakta meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre gece saatlerinde  sokak üzerinde iki grup genç bir araya geldi. Grup üyeleri konuştuktan bir süre sonra ayrıldı.gençler bölgeden ayrılırken gruptan bir genç geri dönerek belindeki silahı çıkartıp U.Ş.'yi bacağından vurdu. Olay sonrasında silahlı saldırgan olay yerinden kaçtı.

Olayı gören çevre vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken olay bölgesine gelen sağlık ekipleri yaralı U.Ş.'yi Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Yaşanılan o anlar ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde sokak üzerinde toplanan iki grup genç konuşmaya başlıyor. Bir süre sonra ayrılan gençlerden biri geri dönerek bir genci sol bacağından vuruyor. Olayı gerçekleştiren genç daha sonra hızlıca kaçıyor. Bacağından vurulan genç ise arkadaşları tarafından uygun bir yere alınıyor.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.
 

sultangazi Sokak kavgası