Sokak röportajındaki yaşlı teyze gencin yakasına yapıştı sosyal medyada olay oldu

TAKİP ET

Sokak röportajı sırasında yaşlı bir teyzenin yaptıkları sosyal medyanın gündemine oturdu. Röportaj sırasında hükümetin politikalarını eleştiren bir genci dinleyen yaşlı teyze çok geçmeden gencin yakasına yapıştı. Sokak röportajında ki yaşlı teyze, gencin sözlerine sinirlenerek müdahale ederken çevrede bulunan vatandaşların kendisine tepki göstermesine de sinirlendi. Yaşlı teyzenin görüntüleri sosyal medyada geniş yankı buldu.

Reklam
Reklam

Sokak röportajında yaşlı bir teyzenin gence yaptıkları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. İstanbul Esenler'de, YouTube kanalı için video çeken bir kişi yaklaşan 2023 seçimleri için vatandaşlara mikrofon uzattığı ve görüşlerini almak istedi. Bu sırada bir genç mikrofonu açıklama yaparken Yaşlı bir teyze Hükümeti eleştiren gencin yakasına yapıştı.

Sokak röportajındaki yaşlı teyze sosyal medyanın gündeminde

Sokak röportajı sırasında hükümeti ve AK Parti'yi eleştiren Bir genci yaşlı bir teyze uzun süre sakince dinledi. Ancak daha sonrasında sinirlenen teyze bir anda röportajın ortasına dalarak gencin yakasına yapıştı. Genç adamın hükümetle ilgili eleştirilerine sert tepki gösteren yaşlı teyze, “gencin yakasına yapışarak AK Parti'ye değil de kara partiye mi oy verelim” diye sordu.

Sosyal medyanın gündemine oturdu

Yaşlı teyzenin tepkisi genci şaşkına çevirirken çevrede bulunan vatandaşlar da müdahale edip araya girmek istedi. Ancak yaşlı kadın çevredekilerin kendisine müdahale etmesine izin vermeyerek müdahale etmek isteyen vatandaşlara da tepki gösterdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu Ve videoda viral oldu.