Somer Şef cinsellik itirafıyla sosyal medyayı salladı! Öyle şeyler söyledi ki…

TAKİP ET

MaterChef Türkiye yarışmasının yeni şeflerinden Somer Sivrioğlu cinsellik itirafı ile sosyal medyayı salladı. Bakın Somer Şef cinsellikle ilgili neleri itiraf etti…

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında izlenme rekorları kıran yarışması Master Şef Türkiye'de jüri üyesi olan Somer Sivrioğlu katıldığı bir programda cinsellikle ilgili önemli itiraflarda bulundu. Somer Şefin söyledikleri ortalığı karıştırırken kısa süre içerisinde sosyal medyanın da gündemine oturdu. Somer Şef bakın cinsellikle ilgili neleri itiraf etti…
TV8 ekranlarında reyting rekorları kıran ve yeni sezonu da büyük bir heyecanla beklenen Master Chef Türkiye yarışmasının jüri üyelerinden olan Somer Sivrioğlu katıldığı bir programa açıklamaları ile damga vurdu. Somer Şefin cinsellik itirafları çok konuşulurken sosyal medyada en çok konuşulan başlıklar arasına girdi.
 

İyi yemek yaparsan sekse faydası olur

Ekranların sevilen yüzlerinden olan Soner Sivrioğlu katıldığı bir programda yemek yapmanın Kendisi için bir meslekten öte Tutku olduğunu söyledi. Yemek yapmanın ruhunu beklediğini belirten Somer Sivrioğlu, doğru yemeğinin sana müthiş bir haz verdiğini belirterek iyi yemek yapmanın iyi sekse de faydası olduğunu söyledi.

Şöhret hayatında neleri değiştirdi?

Somer Sivrioğlu aynı zamanda program sunucusu tarafından kendisine sorulan Şöhret hayatında neleri değiştirdi sorusuna da yanıt verdi. Şöhret olduğu için mutlu olduğunu belirten Somer Şef, geniş çevreler tarafından beğeni ve değer kazanmanın çok önemli olduğunu söyledi.  Master Chef yarışmasının diğer jüri üyeleri olan Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın da çok sevildiğini belirten Somer Sivrioğlu, kendisinin bir magazin figürü olmadığını dile getirdi.
 

Eşini aldattığı ortaya çıkmıştır

Diğer yandan Master Şef jüri üyesi Somer Sivrioğlu ünlü olduktan sonra boşanma iddiaları ile de gündeme gelmişti. Yurtdışında yaşayan ve yurt dışında Restoran zincirleri bulunan Somer Sivrioğlu eşini aldatmıştı. Görüntülerin ortaya çıkması sonrasında Somer Sivrioğlu'nun eşi boşanma davası açmış ve çift geçtiğimiz yıl boşanmıştı.