Son dakika belli oldu! Tek tıkla alacaksınız! Şekerbank 19.000 TL verme şartları belirlenmiş durumda

TAKİP ET

Tek tıkla alabilirsiniz! Şekerbank 19.000 TL amacıyla tespit edilen politikaları yayına soktu: Son dakika haber geldi. İşte haberimizin tüm detayları...

Reklam
Reklam

Şekerbank üstünden başlatılan son dakika kampanyasında 19000 TL 3 sene vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak verilebilecek yeni tüketici kredisi kampanyasında başvurular yalnızca tek tıkla ya da Cep telefonunuz üstünden SMS atarak yapılmaktadır. 19 bin TL tüketici kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar başvurularını banka şubelerine gitmeden gerçekleştirmek istiyorsa öncelikli olarak banka kredi puanı sorgulama gerekiyor.  Banka kredi puanı 1100 ve üstünde olan vatandaşlar Şekerbank'ın yapmış bulunduğu gelir belgesiz tüketici kredisi kampanyasına katılarak süratli bir şekilde başvurularını gerçekleştirecek ve nakit kredi kullanabilecek. 

Bayram sonrası kendi eviniz olsun! TOKİ Ziraat Bankası 0.49 faizli konut kredisi için düğmeye basıldı! Ev alacaklara müjde!


Garanti BBVA ve İki Diğer Bankadan Cazip Kredi Fırsatı! Başvuran Anında Onay Alıyor


Bahar Kredisinde Rekor! 90 Bin TL İhtiyaç Kredisi Kampanyasından Anında Faydalanın


Bahar Kredisinde Rekor! 90 Bin TL İhtiyaç Kredisi Kampanyasından Anında Faydalanın





 

Şekerbank üzerinden sms ile müracaat nasıl yapılır? 


Şekerbank resmi internet sitesi üzerinden oluşturulan kampanya duyurusu ardından tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlara 19000 TL kadar anında ödeme vereceğini açıkladı.  3 sene vadeli ve 90 gün ertelemeli olarak yapılacak olan bu kredi kampanyası müracaatsunda son dakika olarak süratli bir şekilde prosedür yapılmaktadır. 19 bin TL tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar cep telefonları üzerinden SMS Nakit Cepte amacıyla ; “NAKİT“ boşluk nakit çekilmek istenirse eğer tutar ve kartınızın son dört hanesini yazıp 1953'e göndermeniz elzemdir.



Şekerbank tüketici kredisi müracaatı ilaveten mobil program yok bankanın resmi internet sitesi üstünden de günün her saati ve dakikası gerçekleştirirsiniz. Şekerbank üstünden tüketici kredisi kullanmak isteyen yurttaşların banka kredi puanı 1300 ve üstünde olması halinde bankanın özel olarak hazırlamış bulunduğu tüketici kredisine katılabilir ve 3 sene vadeli uzun vadelerle Kredi seçeneklerinden faydalanabilir. Kredi kullanacak olan vatandaşlar ilaveten bankanın resmi internet sitesine girerek bankanın güncel faiz oranlarını öğrenebilir ve kredi kullanabilir.