Son dakika haberi az evvel verildi! SGK ve Bağkur'lu emekliye 12.222 TL ödeme yapılacak! Kim, hangi emekli nasıl alacak açıklandı

TAKİP ET

Emekli olan vatandaşlar amacıyla 12.222 TL ödeme yapılacak. Son dakika haberi az evvel verildi! Kim, hangi emekli nasıl alacak açıklandı

Reklam
Reklam

Nakit gereksinimi olan emekliler amacıyla başlatılan bu kampanyada, emekli maaş hesaplarınız üzerinden 12.222 TL ödeme alabileceksiniz. Banka kredi puanı makul olan vatandaşlar ile eş güdümlü müracaatlarını gerçekleştirecek olan vatandaşlar internet bankacılık'ları üzerinden de işlemlerini basit bir şekilde yapabilmektedir. Daha evvel çalışmış olduğunuz, bankalar üzerinden  sıkıntınız yoksa alttaki bankalardan süratli bir şekilde müracaat yaparak, 12.222 TL 3 sene vadeli tüketici kredisi ya da Emekli Kredisi alabilecekler. 

Devletin bankası emekli kişilere müjdeyi verdi! SSK ve BAĞ-KUR emeklisine 100.000 TL nakit kampanyası başladı! Darboğazdan kurtulmak isteyen koşsun!


Mest etti! Ziraat Bankası kartı olanlara müjde verildi! Ziraat Bankası kartı olanlara 100 TL veriliyor! Bugün başladı


Faizler dip yaptı! Vatandaş akın etti! İşte Ziraat Bankası ve Halk Bankası 20 bin TL, 50 bin TL, 100 bin TL düşük faizli ödeme tabloları


Nakit desteği anında hesaba yatıyor! Bankaya gitmeye gerek yok evden tek tıkla 10.000 TL alın


Dört Bankadan Borçlulara Müjde! Borçlar Siliniyor Hemen Başvurun




 

Denizbank 


Son dakika haberi az evvel verildi! SGK ve Bağkur'lu emekliye 12.222 TL ödeme yapılacak! Kim, hangi emekli nasıl alacak açıklandı. Denizbank bağlamında tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar, tüketici kredilerini alabilmek istiyorlarsa bankadan emekli maaşı hesabı olması lazımdır.  Vatandaşlara bu hesap bağlamında 3 sene vadeye kadar prosedür yapılmaktadır. Acil tüketici kredisi kampanyasına katılarak, 

Denizbank bağlamında emekli maaşı hesabı üzerinden kredi alacak olan vatandaşlar, en yakın banka şubesine giderek prosedürlerini basit bir şekilde yapabilmektedir. 


 

Burganbank 


Özel bankalardan biri olan Burganbank emekli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Burganbank, internet bankacılığını kullanarak süratli bir şekilde banka şubelerine gitmeden anında kredinizi alabilirsiniz. Burganbank, tüketici kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar başvurularını yapıldıktan anında sonra prosedürlerini basit bir şekilde yapabilmektedirler. Nakit ihtiyacınızın olması halinde 3 sene vadeye kadar emekli kredisi, kullanabileceğiniz, Burganbank'a en yakın banka şubesinden yalnızca kimlikle prosedür yapmanız gerekir. 


 

Garanti Bankası


Özel bankalar arasında kredi kullanacağınız Garanti Bankası bağlamında 
müracaatlarını gerçekleştirecek olan vatandaşlara internet bankacılığı ile birlikte eemkli kredisi hesaplara yatıyor.  12.222 TL süratli bir şekilde müracaatınızı gerçekleştirebileceğiniz bu nakit kampanyasına katılmak istiyorsanız sizlerde müracaat gerçekleştireceğiniz bu kredi kampanyasına katılarak, 3 sene vadeli tüketici kredisinden faydalanabilirsiniz. 


 

Denizbank, Garanti Bankası ve Burganbank promosyonda veriyor


Denizbank, Garanti Bankası ve Burganbank emekli olan vatandaşlara bu bankalarda kalma sözü vermeleri durumunda maaşa ek olarak 2.000, 2.500 ve 3.000 TL ek promosyon ödemesi yapıyor. Promosyon ödemesini almak için bu bankaların müşterisi olmanız gerekiyor.