Son dakika haberi biraz önce geldi! 60 ay vadeli olarak 500 bin TL hesaplara yatıyor! Başvuru rekoru kırdı

TAKİP ET

Son dakika haberleri vatandaşları mutlu etmeye devam ediyor. Bu anlamda 60 ay vadeli olarak 500 bin TL hesaplara geçiyor. İşte haberimizin detayları

Reklam
Reklam

Ekonomi piyasalarının yukarıya yönlü hareketlerinin sürat kazandığı şu günlerde, kendi işinin sahibi olarak meslek hayatını ve natural olarak da gelirini garanti altına alabilmek isteyen vatandaşlar, nakit sorunu yaşadıkları için isteklerini yaşama geçirememeye başladılar. Yeni bir iş kurmak ve uzmanlaştıkları alanları geçim kapısı durumuna getirmek isteyen vatandaşlar, iş yeri sahibi olabilmek adına birikimlerini yetersiz görerek destek arayışı içerisine girdiler. 
 

Halk Bankası’ndan Girişimcilere Büyük Müjde! 


Son dakika haberi biraz önce geldi! 60 ay vadeli olarak 500 bin TL hesaplara yatıyor! Başvuru rekoru kırdı... Daha evvel de KOSGEB ile iş birliği içerisine girerek girişimci destek paketleri ilerleten Halk Bankası, yeni dönemde ilerleyen olumsuz ekonomik şartlar karşısında zor hale düşen girişimciler amacıyla yeni bir kredi kampanyası daha geliştirdiğini duyurdu.



Halk Bankası’nın kendi işini kurmak isteyen girişimcilere yönelik geliştirmiş bulunduğu kredi destek paketinin ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı.

Halk Bankası’nın resmi internet sitesinde yayınlanan ve gündeme bomba gibi düşen girişimci kredi paketi “Tekno Girişimci Kredisi” ismi ile hizmete açıldı. Banka, söz hususu kredi kampanyası kapsamında alakalı şartları gerçekleştiren bütün girişimci vatandaşlara 500 bin TL limit ile nakit desteği sağlayacağını bildirdi. İlgili kredi kampanyasının azami vade adedi 60 ay olarak belirlendi. 


 

Halk Bankası’nın Girişimci Destek Paketi


Halk Bankası doğrultusundan tasarlanmış olan Tekno Girişimci Kredisi kampanyasının detayları tek tek açıklandı. Banka, alakalı kredi kampanyasından yararlanmak üzere müracaatte tespit edilen ve müracaatı olumlu neticelenen girişimci vatandaşlara, taksit ödemelerini azami olarak 12 ay erteleme fırsatı sunacağını bildirdi. 

Halk Bankası doğrultusundan hizmete açılan Tekno Girişimci Kredisi kampanyasından nakit hizmeti alabilecek gruplara dair ayrıntılar şu şekilde sıralandı:



·    Teknopark, Teknokent gibi Teknoloji Geliştirme Bölgeleri dahilinde etkinlik gösteren girişimci vatandaşlar

·    Yazılım ve bilişim alanlarında etkinlik gösteren girişimci vatandaşlar

·    KOSGEB ve TÜBİTAK gibi kamu kurumlarının teknoloji hibelerinden yararlanan girişimci vatandaşlar