Son dakika haberi: Çarşamba ve Cuma günleri hesaplarınızı kontrol edin: 11.000 TL ödeme yatacak!

TAKİP ET

Son dakika haberi: Sizlerde ödeme almak istiyorsanız haberimizi izleyebilirsiniz. Çarşamba ve Cuma günleri hesaplarınızı kontrol edin: 11.000 TL ödeme yatacak!

Reklam
Reklam

Son dakika haberi: Çarşamba ve Cuma günleri hesaplarınızı kontrol edin: 11.000 TL ödeme yatacak! Son günlerde bankalar sık sık olarak güncel kampanya düzenlemesi yapıyor. Bu bağlamda  TEB BANK ve İNG Bank yapmış bulunduğu yeni kampanyadaki tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar amacıyla 3 dakika amacıyla da 11.000 TL nakit kredi olanağından faydalanacaklar ve 3 sene vadeye kadar işlemlerini yaparak, kredi taksitlerini ödeyeceklerdir. Başvuru gerçekleştirmek isteyen şahıslar banka kredi şartlarına makul olması durumunda, fakat onay alabiliyor, SMS ile ve internet bankacılığı üzerinden başvuru yapıbilirsiniz. Çarşamba ve Cuma günleri düşük faiz oranları ile kredi vereceğini aktaran bu bankalardan, sizlerde başvurunuzu gerçekleştirebilir ve kredi kullanabilirsiniz. 

24-40 yaş arasında olanlara son dakika haberi verildi! Para lazımsa öncelik sizin! 12.000 TL verilecek


SGK, PTT, VGM, İŞKUR, SYDV 2000 TL 15.000 TL arası birikmiş paranızı hemen alın! Almayan bin pişman olur! Devlete kalıyor


Finansbank kara listede olan ve kredi notu kötü olan kişilere 20.000 TL para veriyor! Anında hesaba yatacak


Emekliye müjde hafta sonu geldi! SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı emeklisi herkese para yağacak, musluklar açıldı, emekli için para akıyor!





 

TEB BANK bağlamında 11 bin TL nakit müracaatı nasıl yapılır?


TEB BANK resmi web internet sitesi üzerinden oluşturulan kampanya açıklamasıyla eş güdümlü vatandaşlar SMS ile tüketici kredisi müracaatında bulunabiliyorsunuz. 

SMS ile kredi müracaatı gerçekleştirmek istiyorsanız TC kimlik numaranızı yazarak, 4466 numarasına SMS mesajı gönderin. Gönderilen mesaj ardından banka sizlere süratli bir şekilde netice verecek, onaylanan Tutarı kaç para olduğunu, mesajda, görecek ve bu onaylanan tutarı en yakın banka şubesine giderek kullanabileceksiniz. müracaat amacıyla süratli bir şekilde prosedür yapacak olan şahıslara banka hemen kredi olanağı sağlarken, 2 dakika amacıyla da almış olduğunuz bu kredilerde 3 ay ertelemeli olarak gereksinim kredisini kullanabiliyorsunuz. 


 

İNG BANK 11.000 TL nakit müracaatı nasıl yapılır?


İNG BANK bağlamında prosedür yapacak olan vatandaşlar da Denizbank'ta bulunduğu gibi kredi müracaatını, isterlerse, SMS üzerinden isterlerse de mobil program üzerinden yapabilecektir. 11 bin TL alacağınız tüketici kredilerinde banka şartlarına makul olan vatandaşlar anında aynı gün içerisinde netice alabiliyor.