Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: İstanbul'un fethi Atatürk Havalimanı'nda kutlanacak

TAKİP ET

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan 29 Mayıs'ta yapılacak olan İstanbul'un fethi kutlamalarının Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşeceğini duyurdu.

Reklam
Reklam

Son günlerde tartışmaların odağında olan Atatürk Havalimanı ile ilgili yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. Millet bahçesi yapması yapılması planlanan ve pistleri kaldırılacak olan Atatürk Havalimanı'nda 29 Mayıs'ta İstanbul'un fethi kutlamaları gerçekleşecek. Haberi bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi.
 

İstanbul'un fethi kutlamaları Atatürk Havalimanı'nda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir son dakika açıklaması yaparak son dönemlerde tartışmaların odağında olan Atatürk Havalimanı ile ilgili yeni gelişmeler duyurdu. Millet bahçesi yapılması planlanan ve içinde bulunan 2 pistin kaldırılacak olması nedeniyle tepki çeken Atatürk Havalimanı'nda 29 Mayıs tarihinde İstanbul'un fethinin kutlanacağı öğrenildi.


Yine CHP lideri Kılıçdaroğlu'na seslendi

Atatürk Havalimanı üzerinden devam eden tartışmalar sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'un fethinin Atatürk Havalimanı'nda kutlanacağını duyurdu. Aynı zamanda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da havalimanına davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Kemal istersen sen de gel, Atatürk Havalimanı'nda kutlayacağız. Sen 700 kişiyi falan oraya götür, engellemeye çalış." ifadelerini kullandı.
 

29 Mayıs'ta İstanbul’un fethi Atatürk Havalimanı'nda kutlanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 29 Mayıs'ta İstanbul'un fethinin Atatürk Havalimanı'nda kutlanacağını belirterek şu ifadeleri kullandı; "Ülkeye yapılan yatırımları engellemenin adı siyaset değil, ihanettir. Bunların derdi ülkenin kalkınması değil. Bunlar varsın İstanbul'a hizmet diye, biraz komik olacak ama, musluk açmaya devam etsinler. 29 Mayıs'ı da... Bay Kemal istersen sen de gel, Atatürk Havalimanı'nda kutlayacağız. Sen 700 kişiyi falan oraya götür, engellemeye çalış. CHP'nin nefret kokan yabancı söylemlerine karşı çıkıyoruz. Sonuna kadar mazlum ve mağdurların yanında olacağımızı söylüyoruz. 29 Mayıs’ı da inşallah Atatürk Havalimanında kutlayacağız. Biz orada 29 Mayıs İstanbul Fethini kutlayacağız. O gün de ağacı dikeceğiz ve bahçenin temelini atacağız." sözlerine yer verdi