Son dakika haberi: Fenerbahçe Jorge Jesus ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

TAKİP ET

Son dakika haberi… Fenerbahçe, teknik direktör arayışında mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile üç yıllık sözleşme imzaladığı duyuruldu.

Reklam
Reklam

Son dakika… Fenerbahçe’de takımın başına Portekizli teknik direktör Jorge Jesus getirildi. Dünyaca ünlü teknik adam ile üç yıllık sözleşme imzalandığı haberi duyurulurken yıllık ücret konusunda da anlaşmaya varıldı. Alınan bilgiye Jorge Jesus ve ekibi toplamda 7,5 milyon Euro kazanacak. Ayrıca sözleşme detaylarında başarı bonuslarının da yer aldığı öğrenildi.
 

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus kimdir?


Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus taraftarlar tarafından merak ediliyor. Jorge Fernando Pinheiro Jesu, 24 Temmuz 1954 tarihinde Portekiz’de dünyaya geldi. 1973 yılında futbol kariyerine başlayan Jorge Jesus, Sporting CP, Farense, Benfica Castelo Branco ve Belenenses gibi ekiplerde forma giydi. 1989 yılında ise teknik direktörlük kariyerine başlayan Jorge Jesus ilk olarak Amora Takımı’nın teknik direktörlüğünü yürüttü. Daha sonrasında ise sırası ile Braga, Vitória Guimarães, Sporting CP, Benfica ve Flamengo takımlarının başında yer aldı.