Son dakika haberi geldi! Bayram ödemeleri başladı! 9.000 TL'ye yakın para hesapta! Asgari ücretli, SGK Bağkur'lu emekli, kamu çalışanı, işsizler...

TAKİP ET

Son dakika haberi: Bu ay bayrama paralı gireceksiniz. Bu anlamda 9.000 TL'ye yakın hesaplara yatmaya başladı. Asgari ücretli, SGK Bağkur'lu emekli, kamu çalışanı, işsizler mest oldu.

Reklam
Reklam

Son dakika haberi geldi! Bayram ödemeleri başladı! 9.000 TL'ye yakın para hesapta! Asgari ücretli, SGK Bağkur'lu emekli, kamu çalışanı, işsizler... Bu hafta aşağı yukarı 12 milyon emekli ve işçiye ikramiye ödenecek. Öte yandan memur emeklileri de maaşlarını yatırılan tarihten önce alacak.  İŞKUR tarafından verilen işsizlik maaşıda erken yatacak ödemeler arasında yer almaktadır.  SGK-SSK ve Bağkur'lu emekli ikramiyeleri de bugün hesaplara geçmeye başladı. 

SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye bayram evvelinde 1.600 TL ödeme hesaba yatıyor! Anında ATM'den çekiliyor



Hesaplarınızı kontrol edin, ödemeler bugün başlıyor! SSK, BAĞ-KUR, emekli sandığı emeklisi, engelli, yaşlı, işsiz hepsi tek tek alıyor



Kimlikle ödeme yapılıyor! Vakıfbank öğlen açıklamasında emekli maaşı alan vatandaşlara 9.000 TL veriyor




 

SGK-SSK VE BAĞKUR'LU EMEKLİLERE BAYRAM İKRAMİYESİ YATTI


2018 senesinde startı verilen emeklilere bayram ikramiyesi bu yıl de devam ediyor. 12 milyon emekliyi içine alan haberler bağlamında dul ve yetim aylığı verilenlere de 1.100 TL ikramiye hesaplara geçecek.  İşçi durumunda olan emekliler ikramiyelerini bugün aldı. Bağ-Kurlu emeklilerin ikramiyeleri ise 29 ve memur emeklilerinin ise 29 Nisan’da hesaplarına geçecek. 

İŞKUR TARAFINDAN VERİLEN İŞSİZLİK MAAŞI BAYRAM ÖNCESİ HESAPTA


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yaptığı açıklama sonrasında işsiz olan vatandaşlar bayrama mutlu girecek. İŞKUR tarafından verilen işsizlik maaşları İBAN hesaplarına yatacak. İBAN yoksa, parayı PTT'den gidip alabilirsiniz. 

BAYRAM ÖNCESİ TEDİYE ÖDEMESİ YATIYOR


Bu hafta aşağı yukarı 800 bin kamu işçisi amacıyla de ikramiye yani ek tediye haftası olacak. Her sene 4 taksit durumunda oluşturulan ödemeden aşağı yukarı 1 milyon işçi yararlanıyor. Bu sene ilk taksitin ödemesi 28 Ocak’ta yapılmıştı. İkramiyenin başka taksiti ise 29 Nisan’da ödenecek. mesleki olarak zor işlerde çalışan işçiler içinde ödemeler 
23 Aralık’ta verilecek. 

9.000 TL'YE YAKIN PARA HESAPTA! ASGARİ ÜCRETLİ, SGK BAĞKUR'LU EMEKLİ, KAMU ÇALIŞANI, İŞSİZLER...


En düşük ikramiye, asgari ücretten oluşturulan hesapla 2 bin 168 lira olacak. Bu ayarlamalar ise 13 gün için hesaplanmakatdır.  Bu anlamda bu sene kamu işçilerinin eline en az toplam 9.000 TL'ye kadar para geçmiş olacak. 

BAYRAM İKRAMİYELERİ KAÇ TL? 

 

● SGK-SSK ve Bağkur'lu emekli: 1.100 TL ● Ölüm aylığı (% 75): 825 TL ● Ölüm aylığı (% 50): 550 TL ● Ölüm aylığı (% 25): 275 TL ● 2 aylık alana: En yüksek ödeme getiren dosya üzerinden ● İş göremezlik ödeneği alana: İş göremezlik derecesi oranında para alacak. 

İŞÇİLERE KAÇ TL VERİLECEK?

 

Brüt maaşı 5004 lira olan çalışanlar net 13 günlük tediye ile 1550,21 lira ek ücret alacak. 6 bin lira brüt maaşı olanlar 1858,76 lira, 7500 lira alanlara ise 2323,45 lira ek ücret ödenecek.