Son dakika haberi: Hemen 12.500 TL ödeme yapılacak! 3 ay boyunca ödeme mödeme yok

TAKİP ET

Sevindiren son dakika haberi geldi. Hemen 12.500 TL ödeme yapılacak! 3 ay boyunca ödeme mödeme yok. İşte tüm detaylar

Reklam
Reklam

Son dakika haberi: Hemen 12.500 TL ödeme yapılacak! 3 ay boyunca ödeme mödeme yok. Ülkemizde yaşanan yüksek enflasyon sonrasında vatandaşlar geçim sıkıntısı çekiyor. Bu anlamda vatandaşlar bu duruma ilaç olmak anlamında çeşitli kampanyalar yapıyor. 
Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti Bankası acil olarak 12.500 TL nakit para veriyor. Garanti Bankası, yapmış bulunduğu kampanya duyurusunda, başvuruları, SMS ile alacağını açıkladı. Cep telefonunuz üstünden SMS atarak başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz bu bankanın tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyen bireylerin banka kredi puanı 1400 ve üstünde olması gerekiyor. 

Müjdeler üst üste geldi! Devletten kredi değil ödünç para yardımı! 10.000 TL anında alabilirsiniz!


Kredi kartı ve banka kartı olanlar için yeni haber geldi! 5.300 TL hesaplara yatıyor


QNB Finansbank 30 Bin TL Kredi Başvuruları Başladı! Bu Fırsatı Kaçırmayın


Halkbank ve 2 Farklı Banka 120 Bin TL Kredi Vereceğini Duyurdu


Nakde sıkışanlara özel kredi fırsatı duyuruldu! Akbank faizsiz kredi devrini başlattı! 7.500 TL sıfır faizle krediye akın edildi!





Banka kredi puanı makul olan vatandaşlar başvurularını yapıldıktan sonra SMS ile onay almaları halinde banka şubelerine giderek kimlikleriyle eş güdümlü gelir belgesi vermeden bu kredileri istedikleri vakit kullanabiliyorlar. 

Nakit ihtiyacınızın olması halinde sizlere süratli bir şekilde prosedür gerçekleştirmek isteyen Garanti Bankası, oluşturulan bu kampanyada, çeşitli olarak nasıl kredi kullanacağınız ile ilgili verileri yayınladı. 



Banka hesabı olan yurttaşların banka şubelerine gitmeden müracaat yapabilmeleri amacıyla internet bankacılığını tavsiye ederiz. Bu kredi kampanyasında internet bankacılığı üzerinden tüketici kredisi müracaatı yaparak, kredi onayı alacak olan vatandaşlara, Garanti Bankası, daha düşük faiz oranları ile masrafsız olarak kredi olanağı sunmaktadır. 


 

Garanti Bankası SMS ile kredi 


Cep telefonunuzdan kısa mesaj kısmına giriş yapmanız durumunda yapmanız gereken çok kolay. TC kimlik numarası bir boşluk, çekmek dilediğiniz kredi miktarı bir boşluk, ödemek dilediğiniz vade zamanı bir boşluk ve aylık gelir miktarınızı yazıp 3390‘a kısa mesaj atmanız kredi almanız için yeterli oluyor. Onaylandığı anda ise para hesabınıza geçiyor.