Son dakika haberi keyifleri yerine getirdi! Emekliye yarın geceden başlayarak 4.777 TL ödeme yapılacak!

TAKİP ET

Son dakika haberi geldi! Emekliye yarın geceden başlayarak 4.777 TL ödeme yapılacak! İşte haberimizin detayları

Reklam
Reklam

SGK-SSK ve Bağkur'dan emekli olan vatandaşlar bağlamında 4.777 TL ödeme müjdesi verildi. Devlet bankaları ile eş zamanlı olarak başvuru yaptığınız anda nakit problemlerinizi çözüyor. Bankalara başvuru yaptıktan sonra kredinizi mesai saatleri dışında da alma şansınız bulunuyor. 4.777 TL ödeme alacak olan vatandaşlar müracaatlarını yapıldıktan sonra süratli bir şekilde hesaplarını denetim ederek, ne kadar onay verildiğine bakabilirler.

Meclis'te kabul edildi! 24 yaş üzeri için süper haber bugün geldi! Banka 12.000 TL ihtiyaç kredisi şartsız veriyor!


Birikmiş parası olana talih kuşu kondu! Son dakika 7 banka faizi arttırdı, 32 günlük vadeli mevduat faizleri patlama yaptı! Bir koyun iki alın!


Tam 5 banka harekete geçti! SMS ile başvuru yapanın 30.000 TL'ye kadar olan tüm borçları kapatılıyor! Bu haber herkesi coşturur!


Bankalar son dakika olarak açıkladı! Emekli olup, maaş kartınız da varsa 12.000 TL ödeme verilmekte! Emeklinin içi kıpır kıpır oldu


3 dakikada 45.000 TL almak ister misiniz? Bunu kim istemez ki! Son dakika banka nakit ödeme kampanyasını duyurdu ve rekor başvuru geldi!




 

Halkbank 4.777 TL Ödeme


Son dakika haberi keyifleri yerine getirdi! Emekliye yarın geceden başlayarak 4.777 TL ödeme yapılacak! Emekli maaş hesabı en çok olan bankaların başında gelen ve kamu bankası olan Halkbank yapmış bulunduğu yeni kampanyada kendi bankasından emekli maaş alan müşterilere anında ödeme vermektedir. Nakit ihtiyacınızın olması halinde emekli maaş hesaplarınız üzerinden alacağınız artı para imkanından faydalanmak amacıyla müşteri hizmetleri numarasını arayabilir ya da internet bankacılığı üzerinden kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar ile eş güdümlü kredili mevduat hesabı kullanacak olan emeklilerin bu bankadan maaş alma koşulu vardır. 


 

Finansbank bağlamında 4.777 TL ödeme 


4.777 TL Finansbank - üzerinden ödeme alabilmek istiyorsanız, kredili mevduat hesabı müracaatı yapmanız gerekiyor. Finansbank mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden müracaatınızı gerçekleştirerek, hesabınıza artı para ödemesi alabilirsiniz. 

1. İlk olarak cep telefonunuzdan TC Kimlik Numaranızı yazmanız gerekiyor

2. Ardından bu mesajı 5030'a sms gödermeniz lazım 

Sms ile kredi müracaatı gerçekleştirmek işte bu kadar basit! Siz de yukarıda yer alan adımları kullanarak QNB Finansbank'a anında sms ile kredi başvurunuzu yollayabilir, çok makul ve cazip faiz oranlarıyla kredinizi kullanabilirsiniz. QNB Finansbank tüketici kredisi faiz oranları ve kredi hesaplama detaylarına alttaki tablodan ulaşabilirsiniz.