Son dakika haberi: TBMM gece yarısı açıkladığı karar ile emekliye 4.300 TL ödeme netleşti!

TAKİP ET

Son dakika haberi: TBMM gece yarısı açıkladığı karar ile emekliye 4.300 TL ödeme netleşti! Son dakika kampanyası amacıyla duyuru resmi internet sitesi üzerinden yapılmış durumda.

Reklam
Reklam

Son dakika haberi: TBMM gece yarısı açıkladığı karar ile emekliye 4.300 TL ödeme netleşti! Son dakika haberi amacıyla duyuru resmi web internet sitesi üzerinden geldi. Emekli olan SGK-SSK ve Bağkur'lu vatandaşlar amacıyla kamu bankaları aracılığı ile verilebilecek olan 4.300 TL ödemelerde emekli maaşları Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank bağlamında para alan vatandaşlar başvurularını yapacaklar. Devlet destekli bu ödenekleri anında alabilecek. TBMM onayından da geride bıraktığımız ve resmi gazetede yayınlanan Bu haber ile eş güdümlü devlet destekli olarak alabileceğiniz 4.300 TL ödemelerde yalnızca emekli olmanız yeterli oluyor. 

QNB Finansbank 30 Bin TL Kredi Başvuruları Başladı! Bu Fırsatı Kaçırmayın


Halkbank ve 2 Farklı Banka 120 Bin TL Kredi Vereceğini Duyurdu


Nakde sıkışanlara özel kredi fırsatı duyuruldu! Akbank faizsiz kredi devrini başlattı! 7.500 TL sıfır faizle krediye akın edildi!


Garanti BBVA ve İki Diğer Bankadan Cazip Kredi Fırsatı! Başvuran Anında Onay Alıyor


Akbank'tan Faizsiz Kredi Fırsatı! Nisan Ayı Bitmeden Başvurana 7500 TL Ödeniyor


Bahar Kredisinde Rekor! 90 Bin TL İhtiyaç Kredisi Kampanyasından Anında Faydalanın




 

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank emekli nakti kredi kampanyası 


VakıfBank, Ziraat Bankası ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar müracaatlarını gerçekleştirerek 4.300 TL anında ödeme alabiliyor. Verilecek olan nakit kampanyası emekli olan vatandaşlara verilebilecek ve gereksinim kredisi olarak gelir belgesiz olarak kullandırılacak. Nakit gereksinimini olması halinde İhtiyaç Kredisi olarak prosedür yapacak olan vatandaşlar ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeli olan bu kredi kampanyalarına katılarak  müracaatlarına gerçekleştirebilir aynı gün içersinde kredi onayı alarak prosedürlerini yapabilirler. Acil nakit gereksinimi olan vatandaşlar tüketici kredisi alabilmek istiyorlarsa müracaat gerçekleştirmek amacıyla bankanın internet bankacılığında kullanabiliyor. 



Emekli olan vatandaşlar nakit olarak para almak istiyorlarsa emekli maaşı hesapları üzerinden başvurularını gerçekleştirerek anında işlemlerini yapabilecek ve gereksinimi amacıyla olan kullanacakları bu Kredi haricinde daha evvel tüketici kredisi almadı ise daha yüksek limitlerde de kredi kullanabilecektir. 



Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank olmak üzere bu bankaların şubelerine giderek buralardan da kimlikleri ile eş güdümlü nakit kredi müracaatı ya da kredili mevduat hesabı müracaatı yapabiliyorlar.