Son dakika haberi vatandaşı mesut etti! PTT'den kefilsiz şartsız para müjdesi! Elden 5.000 TL veriyor

TAKİP ET

2022 yılı itibari ile alım gücü oldukça zayıfladı. Bu nedenle vatandaşların nakit paraya olan ihtiyacı oldukça arttı. PTT bu kapsamda yeni bir krediye imza attı. Oldukça hızlı ve kefilsiz bir şekilde başvuru yapan kişilere elden ödemeli 5 bin TL kredi verilecek. Ayrıca kredi alan kişilere oldukça avantajlı geri ödeme planları da sunulmaktadır. 

Reklam
Reklam

Son dakika haberi vatandaşı mesut etti! PTT'den kefilsiz şartsız para müjdesi! Elden 5.000 TL veriyor. Ülkemizde ki her ilçede şubesi bulunan PTT bu kampanyası ile oldukça ilgi görmüş durumda. Bu nedenle krediden yaralanmak isteyen kişilerin hızlı bir şekilde başvuru yapmasında fayda bulunmaktadır. PTT müşterilerine özel olarak sunulan bu kampanyada kefilsiz bir şekilde avans çekmeniz de mümkün! İşte bu ayrıcalığa dair merak edilen ayrıntıların tamamı!


Halkbank ve 2 Farklı Banka 120 Bin TL Kredi Vereceğini Duyurdu


QNB Finansbank 30 Bin TL Kredi Başvuruları Başladı! Bu Fırsatı Kaçırmayın


Nakde sıkışanlara özel kredi fırsatı duyuruldu! Akbank faizsiz kredi devrini başlattı! 7.500 TL sıfır faizle krediye akın edildi!


Akbank'tan Faizsiz Kredi Fırsatı! Nisan Ayı Bitmeden Başvurana 7500 TL Ödeniyor




 

PTT Müşterisi Olanlara Ayrıcalık


Nakit avans kredisini almak isteyen vatandaşlardan genel olarak hiçbir şart aranmamaktadır. 18 yaş üstünde ki her birey bu avans sisteminden kolaylıkla yaralanabilir. Ancak 3 yıl ve daha fazla PTT maaş müşterisi olan kişilere kurum bazı ayrıcalıklar tanıyacak. Bu kişiler nakit avans geri ödeme işlemlerine 3 ay ertelemeli olarak başlayacaklardır. 



Öte yandan PTT müşterisi olmayan kişiler ise 1 ay ertelemeli geri ödemeye tabi olacaktır. Ayrıcalıklar sadece ödeme imkânı ile sınırlı kalmamaktadır. Devamlı müşterilere 80 bin TL tutarında kredi imkânı da verilmektedir. Aynı şekilde bu kredilerde 3 ay ertelemeli ve bankaların faiz oralarında daha düşük oranlarda olmaktadır. Öte yandan müşteri olmayanlara ise en fazla 30 bin TL kredi verilmektedir.


 

PTT Nakit Avans Başvuru İşlemi


2022 PTT nakit avans almak isteyen kişiler için iki farklı başvuru seçeneği bulunaktadır. İlk olarak PTT mobil uygulaması ile kolay ve hızlı bir şekilde başvuru yapıla bilinmektedir. Öte yandan il veya ilçelerde bulunan PTT şubelerine giderek de başvuru yapılabilmektedir. Başvuru yapıldıktan sonra müşterilere faiz onay formu verilmektedir. 

Formun onaylanmasının ardından başvuru işlemleri tamamlanmaktadır. Başvuru sonuçları ise 7 ile 15 iş günü içinde açıklanmaktadır. Başvuruların olumlu olması halinde nakit avansı şubelerden hemen çekebilirsiniz.  Böylece nakit ihtiyacınıza pratik bir şekilde yanıt bulabilirsiniz!