SON DAKİKA: İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi, araçta sıkıştı! Kurtarma çalışmaları sürüyor

TAKİP ET

Son dakika haberi… Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses'ten kötü haber geldi. Gelen son dakika bilgisine göre İbrahim Tatlıses Bodrum'da aracı ile trafik kazası geçirdi. Ünlü türkücünün araçta sıkıştığı öğrenilirken kurtarma çalışmaları devam ediyor. Peki, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl?

Reklam
Reklam

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses'ten korkutan Haber geldi. Alınan bilgiye göre İbrahim Tatlıses Bodrum'da aracı ile trafik kazası geçirdi. Araçta sıkıştığı öğrenilen İbrahim Tatlıses'i kurtarmak için ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Peki, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl?

 

ARACI ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Bodrum'da aracı ile seyir halindeyken Trafik kazası geçirdi. Yalıkavak yolunda meydana gelen kazada ünlü sanatçının aracının şarampole yuvarlandığı öğrenilirken yanında kızı da bulunuyordu. Kaza geçiren İbrahim Tatlıses'in araçta sıkıştığı ve kurtarma çalışmalarının devam ettiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

İBRAHİM TATLISES'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Bu sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında önce kamyonla çarpışan İbrahim Tatlıses'in aracı ardından da şarampole yuvarlandı. Araçta sıkışan İbrahim Tatlıses'i kurtarmak için itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda yaralı olarak kurtarılan İbrahim Tatlıses ilk müdahalenin ardından Bodrum'da özel bir hastaneye kaldırıldı. Kaza sırasında yanında bulunan Kızının da durumunun iyi olduğu öğrenildi.