Son dakika! Sivas ve Malatya'da şiddetli deprem

TAKİP ET

AFAD'ın aktardığı son dakika bilgisinde Malatya'da 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi. Malatya Hekimhan ilçesine bağlı Karapınar kasabasında meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki deprem Sivas'ta da hissedildi.

Reklam
Reklam

AFAD’ın aktardığı son dakika bilgisinde Malatya’da 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi. Malatya Hekimhan ilçesine bağlı Karapınar kasabasında meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki deprem Sivas’ta da hissedildi. AFAD açıklamasında, Malatya’nın Hekimhan ilçesinde saat 22.04 sularında 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bilgisi yer aldı. Malatya'da meydana gelen deprem Sivas'ta da hissedildi.

4,5 Büyüklüğünde Deprem

AFAD, Malatya'nın hekimhan ilçesinde saat 22.04 sularında 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini aktardı. Panik yaratan sarsıntı yerin 15.05 km derinliğinde meydana geldi. Depremin Sivas'ta da hissedildiği bilgisine ulaşıldı.

İçişleri Bakanı Soylu'dan Açıklama

Malatya'da meydana gelen depremin ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Malatya'nın Hekimhan ilçesinde saat 22.04'te meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremde, Malatya genelinde ve çevre illerde herhangi bir durum ve ihbar ulaşmamıştır. Hemşehrilerimize geçmiş olsun.' ifadelerine yer verdi.

Olumsuz Bir İhbar Alınmadı

Malatya'nın Hekimhan ilçeisnde meydana gelen depremin ardından açıklama yapan AFAD, 'Geçmiş olsun Malatya. Hekimhan ilçesinde meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz.' ifadelerine yer verdi.