Son dakika! TAG Otoyolu trafiğe kapatıldı

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisine göre Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Gaziantep kısmı, yoğun kar yağışı nedeniyle olası tehlikelere karşı trafiğe kapatıldı.

Reklam
Reklam

Gaziantep'te bir süredir etkisini sürdüren kar yağışı, gece saatlerinde tekrar yoğunluğunu arttırmasıyla ekipler tarafından yol açma ve tuzlama çalışmaları yoğunlaştırıldı.
Daha önce binlerce aracın mahsur kaldığı Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nun Gaziantep kısmı da yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için trafiğe kapatıldı. Yetkililer tarafından uyarılarda bulunulurken gece saatlerine kadar yoğun kar yağışı beklendiği için bu şekilde bir karar alındığı belirtildi.

Yolun sabahın erken saatlerinden itibaren trafiğe kapatıldığını ve saatlerdir beklediklerini ifade eden bazı sürücüler, yol açma çalışmalarının hızlandırılmasını beklediklerini söyleyerek mağduriyetlerinin belirttiler.
Tarsus Adana Gaziantep Otoyolu'nun Gaziantep kısmının yapılacak yol açma ve tuzlama çalışmalarının ardından tekrar ulaşıma açılması bekleniyor.
TAG otoyolu Gaziantep yönü trafiğe kapatıldı

Öte yandan Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Gaziantep yönü, yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapatılırken yoğun kar yağışı sebebiyle Osmaniye'nin Bahçe ilçesi ile Gaziantep'in Nurdağı ilçesi mevkilerinde kar temizleme çalışmalarının sekteye uğramaması ve sürücülerin yolda kalmaması adına Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyoluna girişler Osmaniye gişelerinden kapatıldı.
Kar yağışı ile birlikte yetkililer işi sıkı tutarken yaşanabilecek olumsuz durumlar için önlemlerini aldılar.


 

TAG Otoyol Kapatıldı