Son Efsane dizisi ne zaman başlayacak? Nerede yayınlanacak? Son Efsane dizisinde kimler oynuyor?

TAKİP ET

ATV'ni sevilen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz beklenmedik bir şekilde final olmuştu. Bunun üzerine dizinin takipçileri EDHO'nun tekrardan başlayıp başlamayacağını merak eder oldu. EDHO, Son Efsane adıyla tekrardan ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Peki Son Efsane dizisi ne zaman başlayacak? Nerede yayınlanacak? Son Efsane dizisinde kimler oynuyor?

Reklam
Reklam

ATV'nin oldukça beğenilen ve başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi isimlerin olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi beklenmedik bir anda yeni sezona başlamadan final olmuştu. Tam yeni sezona başlaması beklenirken yayınlanmaması izleyicileri oldukça üzmüştü. Bunların ardından dizinin "Son Efsane" ismiyle dijital platformlarda yayınlanacağı söylenince ATV ile hukusal bir sürece girmişlerdi. Peki Son Efsane dizisi ne zaman başlıyor? Dizide kimler yer alıyor? İşte konuya ilişkin detaylar...

Son Efsane dizisi ne zaman başlıyor ve nerede yayınlanacak?

İsim hakkı ATV'de olduğu için EDHO adı yerine Son Efsane adıyla yayınlanacak olan dizinin ne zaman yayınlanacağı Blutv tarafından kısa süre içinde açıklanacak.

Son Efsane oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Son Efsane adlı dizisi şubat ayında çekilmeye başlanacak ve başrolünde EDHO'da İlyas Çakırbeyli'ye hayat veren Ozan Akbaba olacak. 

son efsane dizisi son efsane ne zaman başlayacak son efsane oyuncuları