"Son Nefesime Kadar" dizisi kaç bölümden oluşmaktadır? Dizi ne zaman final yapacak?

TAKİP ET

Happy Valley isimli yabancı bir diziden uyarlanarak ekranlara gelen Son Nefesime Kadar dizisinin kaç bölümden oluştuğu izleyici tarafından merak edilmektedir. Peki dizi ne kaç bölümden oluşmaktadır? Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Senaryosunu Hatice Meryem’in kaleme aldığı dizi ilerleyen günler içerisinde Fox TV'de izleyici ile buluşacak. Geçmiş olduğumuz günler içerisinde fragmanı yayınlanan dizi bunun ardından merakla beklenmeye başlandı. 23 Şubat 2022 tarihinde yayına başlayacak dizinin uyarlama oluşunun bilinmesinin ardından dizinin kaç bölüm olacağı da merak konusu oldu. Dizi ne kadar uyarlama olsa da burada yayınlanacağı bölüm sayısı reytingler ile doğru orantılıdır. Dizi daha başlamadığı için reytingler konusunda yorum yapılamasa da dizinin uyarlanmış versiyonunun 50-55 bölüm sürdüğünü söylemek gerekir. 

Son Nefesime Kadar dizisi ne zaman final yapar?
Yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu dram ve polisiye türündeki Son Nefesime Kadar dizisi 23 Şubat Çarşamba akşamı Fox Tv aracılığı ile izleyici ile buluşacaktır. Dizinin başladığı zman izleyici tarafından nasıl bir tepki göreceğini bilemediğimiz için dizinin ne kadar süreceğini tahmin etmek zor olsa da yine de en az sekiz bölüm süreceğini söyleyebiliriz. daha sonraki bölümlerin ise alaacağı reytinglere bağlı olduğunu belirtmek gerekir. 

Dizi final tarihi nedir?
Happy Valley isimli yabancı diziden uyarlanan Son Nefesime Kadar dizisinin şimdilik sekiz bölüm olarak ayarlanmış ve senaryonun kalan kısmı ise reytinglere bağlı olarak yazılmaya karar verilmiştir. Dizinin uyarlanan halinin çok sevildiğini belirterek burada da dizinin reytinglerde yüksek seviyede olacağını ve uzun süre devam edeceğini söylemekle beraber gelişmelerden siz değerli okurlarımızı haberdar edeceğiz. 

son nefesime kadar fox tv happy valley