Son Nefesime Kadar dizisinin konusu nedir? Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?

TAKİP ET

Fox TV'nin iddialı yapımları arasına girecek olan Son Nefesime Kadar dizisinin detayları araştırılmaktadır. Son Nefesime Kadar dizisinin konusu nedir? Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler araştırılmaktadır. Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Bu haberimizde Son Nefesime Kadar dizisinin detaylarını sizler için derledik. İşte Son Nefesime Kadar dizisinin detayları...

Reklam
Reklam

BBC'nin BAFTA ödüllü  dizisi Happy Valley'in uyarlaması olarak ekranlarda yerini alacak olan Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncuları arasında yer alan Nurgül Yeşilçay ve  diğer oyuncular  hakkında araştırmalar başladı. Son Nefesime Kadar dizisinin detayları neler?

Son Nefesime Kadar dizisi

, BAFTA ödüllü Happy Valley dizisinin Türkiye uyarlaması olarak ekranlarda yerini alacak olan dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin hangi karakteri canlandıracakları belli oldu. Dizinin konusu ise şu şekildedir;

 Küçük bir kasabada komiser olarak çalışan bir kadının, kızının ölümünden sorumlu olduğuna inandığı adam hapishaneden serbest bırakıldığında tüm dünyası alt üst olur. Bu kadının etrafında gelişen olaylar dizide aktarılır.

Mihri – Nurgül Yeşilçay

Ferzan – Emre Kınay

Vedat – Ertan Saban

Emel – Begüm Birgören

Gökçe – Rojda Demirer

Emre – Baran Bölükbaşı

Hazan – İpek Filiz Yazıcı

Dizi, Fox TV kanalında yayınlanacak.Dizinin yapımcılığını Pastel Film üstlenmişken, dizinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor.

Son nefesime kadar dizisi nerede çekiliyor?

Tanıtım fragmanı 21 Ocak 2022'de yayınlanan Son Nefesime Kadar dizisinin çekimleri İstanbul'da devam ediyor. Dizinin oyuncularının ve operatörlerinin İstanbul merkezli olması gibi birçok nedenden dolayı İstanbul da tercih edildi. Son Nefesime Kadar TV dizisinin çekimleri.   Dizi henüz yayınlanmadığı için  ana hikayenin hangi semtte geçeceği bilinmemekle birlikte son nefesime kadar dizinin çekimleri için özellikle sahil beldeleri tercih edilmiştir.

son nefesime kadar dizi konusu son nefesime kadar ne zaman başlıyor son nefesime kadar oyuncuları