Son Yaz Hayranlarına Müjdeli Haber! Kimse Beklemiyordu!

TAKİP ET

Fox TV'de reytinglere kurban giden ancak sosyal medyada oldukça güçlü bir kitlesi olan Son Yaz dizisinden aylar sonra müjdeli haber geldi.. Dijital platform istemişlerdi!

Reklam
Reklam

Başrollerinde Ali Atay, Funda Eryiğit, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı Son Yaz dizisi hayranlarına müjde geldi!

Geçen sene başlayan O3 Medya imzalı dizi ilk bölümleri ile yaz sezonuna bomba gibi başlamıştı. Ancak daha sonra dizi büyük reyting kaybına uğramıştı. Diziye ikinci sezonda oyuncu kaybına uğramış yeni oyuncular kadro yeniden güçlendirilmeye çalışılmıştı. Ancak dizi yinede reytinglerink yükseltmemişti.

Yayınlandığı her bölüm sosyal medyada TT olan dizi reytinglerde ise kendini göstermedi. Finalden kaçamayan dizi apar topar yeni sezon sonrası filan yaparak ekrana veda etmişti..



DİJİTAL PLATFORM İSTEMİŞLERDİ

Son yaz izleyicileri dizinin dijital platforma geçmesi için çok uğraşmış ancak bir karşılık anlamamışlardı.  Neyse ki müjdeli haber geldi.

Son Yaz dizisinin Akgün Gökalp Taşkın'ı Aperen Duymaz ile dizinin Canan Kara'sı Funda Eryiğit yeni bir dizide partner oldu! İkili Kül adlı yeni dizide  beraber yer alacak.  Son Yaz dizisinde anne oğulu oynayan ikilinin partner olması hayranlar tarafından eleştirildi. Ancak kimi hayranlar bu partnerlikten oldukça memnun ve heyecanla uyumu bekliyor..

Son Yaz dizisinde Canan Kara, Akgün 'ün sevdiği kızı Yağmur'un annesi ve manevi babası Selim'in öldürülen eşiydi..